Zuiderzeemuseum

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Zuiderzeemuseum

    0228-351135

Alles voor een complete huwelijksdag

Beleef jullie droomdag in authentieke sfeer.
Klinkt jullie ‘Ja, ik wil!’ straks in de zeventiende-eeuwse Wieringer kapel? Of kiezen jullie een ander uniek plekje in het buitenmuseum? En wordt het een besloten diner onder de sterren, een ontspannen barbecue of een knalfeest?

Trouwen in het Zuiderzeemuseum betekent een dag vol verrassende locatiewisselingen, zonder dat jullie hiervoor het terrein hoeven te verlaten. Geen verkeersstress, geen logistieke organisatie… het Zuiderzeemuseum biedt het perfecte concept voor een heerlijke, ontspannen huwelijksdag!

Ieder huwelijk is uniek en natuurlijk hebben ook jullie je eigen specifieke wensen. Ligt de nadruk op romantiek? Of wil je het juist vooral stijlvol? Krijgt jullie trouwdag een speciaal thema – een bepaalde kleur, bloem of muzieksoort – of hebben jullie specifieke cateringwensen… kom eens langs, wij denken graag met jullie mee. Bij ons is (bijna) alles mogelijk!

Locaties
De intieme Wieringer kapel vormt het romantische hart van het buitenmuseum. Wordt dit straks het bijzondere decor voor jullie huwelijksceremonie? Of kiezen jullie voor bijvoorbeeld het stijlvolle Peperhuis ? En waar willen jullie de taart aansnijden, lunchen, dineren of feesten? Wordt dat in het oergezellige bruine café met het IJsselmeer als achtergrond? Of misschien toch het historische oud-Hollandse koffiehuis? Kies voor een combinatie van verschillende locaties of blijf je liever op het knusse pleintje bij de kerk? Jullie stellen zelf het programma samen en wij helpen jullie er een onvergetelijke dag van te maken! Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Wil je niet je hele dag vol plannen? Vooral niet doen! Want de rustige momenten bieden jullie de tijd om in de straatjes van het museum door de geschiedenis te wandelen. Wie weet spreek je een paar bewoners, proef je een gerookt visje of sla je zelfs een touw. En de kinderen? Wedden dat die heel snel de weg naar de Waterwerken ontdekken?

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Peperhuis achterzaalPeperhuis achterzaal--120100120-Een gezellige en sfeervolle ruimte voor een top feest!.
Het Amsterdamse HuisHet Amsterdamse Huis--350200350-Een unieke ruimte gelegen in het buitenmuseum.
Cafe HindeloopenCafe Hindeloopen--5030--Een gezellig bruin café voor een borrel of receptie.
Peperhuis (voorzaal)Peperhuis (voorzaal)--6060--Voor een intiem diner waarna het feest kan plaatsvinden in de achterzaal..
Koffiehuis HoornKoffiehuis Hoorn--40---Dé perfecte locatie voor de toost en de bruidstaart.

Details

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wierdijk 12-12
1601LA Enkhuizen
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0228-351135
Fax:
KVK-nummer: 42136146Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker