Boergondineren

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Boergondineren

    06 51479633

Trouwen bij de boer

Trouwen in een hooiberg, tussen de kalfjes, schapen en (in het voorjaar) lammetjes of ‘gewoon’ in het weiland? En daarna de bruiloft vieren in de feestelijk versierde, moderne veldschuur? Inclusief een spraakmakend lekker feestmaal? Doen!
Maak bij ons van de mooiste dag van je leven een onvergetelijke dag! Voor jezelf en voor al je gasten…

Boergondineren staat voor puur natuur. Ofwel terug naar de natuur: Biologisch eten bij de boer, vers van het land. Wij gaan zoveel mogelijk uit van seizoensgebonden streekproducten. Genieten van versheid en pure smaak, van het goede leven op het platteland, van de gemoedelijke, landelijke sfeer en het rustgevende uitzicht op Waterland en Durgerdam. Dat is Boergondineren.

Alles in overleg
In de ruimte met de open keuken en de bar is plaats voor een groep mensen van minimaal 12 tot 56 personen, voor veel grotere groepen betrekken we de veldschuur erbij. In alle gevallen stellen we het menu in nauw overleg met jou samen. Ook alle overige mogelijkheden nemen wij graag van tevoren met je door, dat spreekt vanzelf. Geef even aan of er vegetariërs bij zijn, dan houden we daar rekening mee.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
LocatieLocatie-56565656-Als je met een groep(je) mensen (vanaf 12) bij ons komt boergondineren, ontvangen we je in een sfeervol ingerichte ruimte. Met een open keuken en een bar met tapinstallatie. In deze ruimte is plaats voor 56 personen. Voor veel grotere groepen betrekken we de veldschuur erbij. In de open keuken bereiden we de lekkerste boergondische gerechten, die aan lange tafels worden geserveerd. Hier bevindt zich het buitenterras en heb je een geweldig uitzicht op Durgerdam, aan de andere kant zie je het jongvee en de hooiberg. Zowel bij het buitenterras als bij de hooiberg kunnen de kinderen spelen, zonder dat je ze uit het oog verliest. ‘s Winters plaatsen we een muur van stro aan de open kant van de veldschuur en wordt deze verwarmd. .
VeldschuurVeldschuur-200200200200500 cmVoor grotere groepen of evenementen hebben wij de veldschuur beschikbaar. Dus als je een leuk feest wilt geven, trouwen in de hooiberg of een toneelstuk wil uitvoeren, dan kan dat bij ons gewoon. De veldschuur is aan één kant open en geeft een mooi uitzicht op de koeienstallen. ‘s-Winters wordt de opening afgesloten door een muur van stro die zo’n 5 meter hoog is met houten staldeuren erin zodat we de kou een beetje buiten kunnen houden. De stal is dan te verwarmen met diesel heaters..

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Toegang minder validen, Tuin
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  12 - 200
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Liergouw 78A
1028BV Ransdorp
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06 51479633
Fax:
KVK-nummer: 51629267Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker