Eeterij en Feesterij
Eeterij en Feesterij

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Eeterij en Feesterij 't Hofke

    0492-321655

Unieke locatie in Noord-Brabant

Die ene speciale dag, de aller aller mooiste zeggen ze. Als het aan ons ligt zeker.

Wij doen alles maar dan ook alles om uw dag helemaal zorgeloos te laten verlopen. En dat doen we goed. Wat u wensen ook zijn, een bitterbal of kaviaar, een stijlvolle ceremonie of een uitbundig feestje, aan u de keus. Of u nu uw huwelijk in onze tuin wilt vieren, een receptie buiten, een swingfeest binnen, een ongedwongen BBQ of een 6 gangen diner in de private dining? Het is jullie dag.

De huwelijksvoltrekking, de ceremonie. Jullie kunnen en mogen elkaar in onze uitermate geschikte tuin het ja-woord geven. We zorgen voor een sfeervolle setting waarin jullie samen met jullie daggasten kunnen genieten van hét moment. Het kan allemaal en we regelen het met liefde... Heerlijk informeel met elkaar genieten van een hapje en een drankje, het bruidspaar feliciteren en de zonnestraaltjes op je huid voelen kriebelen. Beter wordt het niet. 

Als u graag binnen een receptie wilt organiseren of het weer onverhoopt tegenzit zorgt onze bourgondische ambiance voor de juiste sfeer en onze gedreven medewerkers voor de rest.

Vanzelfsprekend maken wij met alle plezier tijd om uw dag van a tot z door te nemen en alle vragen, wensen, ideeën, in kaart te brengen zodat we een passend voorstel voor jullie huwelijksdag neer kunnen leggen.  

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hiernaast op de pagina en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
SalottoSalotto-40604060-Ons kleine zaaltje. Er is weinig zo ongezellig als met een klein gezelschap in een te grote ruimte vertoeven. Salotto is Italiaans voor "huiskamer" en heeft een intieme sfeer. Een warm en speels ingerichte ruimte met tal van mogelijkheden. Een diner tot 40 personen, een informeel feestje van 25-60 personen of een borrel met familie? Salotto leent zich uitstekend hiervoor..
D'n HofD'n Hof-200200200200-In onze tuin kunt u genieten van het weer, de koele rosé of prosecco, een lekkere BBQ en een ontspannen receptie. De sfeer is er bij voorbaat al goed. In de tuin kunt u met wel 400 mensen terecht, maar aangezien we het naar vinden dat u nat wordt als het weer plotseling om mocht slaan, zorgen we hier goed voor maximaal 200 gasten. Indien de weergoden dan een mindere dag hebben, kunt u tenminste altijd terecht in Het Bourgondische Hof. U kunt bij ons alle kanten op, en zelfs zonder uitzondering de goede. Zo doen wij dat hier, uw zorgen uit handen nemen..
't Bourgondische Hof-100150100150-Grenzend aan onze "hof", de prachttuin van onze Feesterij, vindt u onze grote zaal "Het Bourgondische Hof". Een ruimte waarbij het gezellig is voor groepen vanaf 40 personen tot 150 personen. Voor alle uiteenlopende bijeenkomsten geschikt en indien gecombineerd met de Salotto en eventueel de Brasserie kunt u hier zelfs met 200 personen terecht voor een informeel feest. Zakelijk en ingetogen als het moet, uitbundig als het mag!.

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Toegang minder validen, Tuin
 • Services
  Bediening, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering
 • Capaciteit
  1 - 200
 • Feest mag duren tot
  3:00
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

O.L. Vrouwestraat 33
5423 SH Handel
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0492-321655
Fax:
KVK-nummer: 17166168Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Eeterij en Feesterij 't Hofke Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker