Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

T Be Dressed

    0135812730

kleding op maat voor dames en heren

Eigenaar Michèl van Zon heeft na 15 jaar ervaring in de kledingbranche begin 2006 zijn maatkledingzaak T Be Dressed in de markt gezet. Hiermee biedt hij extra service, 100% aandacht én een uniek product. De extra service wordt gegeven door de garantie op het product. De 100% aandacht krijgt u tijdens de uitgebreide meetsessie. En het unieke product schuilt in de exclusieve pasvorm, speciaal voor u in Europa vervaardigd. Geen wonder dat het aantal klanten van T Be Dressed zo snel toeneemt. Het eerste lustrum van T Be Dressed zit er in 2011 weer op en we gaan gestaag verder. Ook voor opmerkelijke confectie bent u voor dames- en herenmode bij T Be Dressed aan het juiste adres.

Uw bruiloft is een unieke dag. Laat u daarom deze mooie dag voor de volle 100% beleven. Dit doet u o.a. door er feestelijk uit te zien. Een perfecte pasvorm, een exclusieve stof en specifieke feestelijke details maken uw trouwpak op maat uniek. Wij werken uitsluitend met gerenomeerde Europese stoffenhuizen zoals Loro Piana, Holland & Sherry, Vitale Barberis Canonico, Scabal en het meest exclusieve Italiaanse Ermenegildo Zegna. Feestelijke details zijn bijvoorbeeld de knoopsgaten in de kleur van haar boeket. Of de voering met een vrolijk motief. Of wilt u misschien uw 2 namen in de binnenkant van het jasje hebben geborduurd? Natuurlijk is uw trouwdatum ook mogelijk. Maak uw trouwpak uniek. Want uw bruiloft... is uniek!!

Uiteraard is een persoonlijke overhemd op maat subliem op uw trouwfeest. Draagt u deze feestelijke dag een bijpassende stropdas? Deze kan 's avonds op het feest afgegooid worden. Want zelfs voor in de binnenkant van de boord heeft u keuze uit honderden stoffen, kleuren en dessins. Dus ook zonder stropdas is dit trouwoverhemd een feestelijke verschijning. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse knopen, gekleurde stiksels voor de knoopsaanzet en de knoopsgaten. Deze dag wordt onvergetelijk.

Wanneer een dame niet kiest voor een traditionele bruidsjurk, heeft T Be Dressed uiteraard ook voor dames een pak op maat. De persoonlijke details maken uw trouwfeest subliem. Loop eens vrijblijvend binnen voor informatie.

Lees meer

Video's

Contact

Willem 2 Straat 92
5038 BJ Tilburg
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0135812730
Fax:
KVK-nummer: 18082585



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker