BeSuited Utrecht

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

BeSuited Utrecht

    024-6635658

Trouwkostuums en overhemden op maat gemaakt

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom bij BeSuited Utrecht.

AANBIEDING: De winkel bestaat 1 jaar en dus delen wij een cadeau uit: koop vóór 10 december je trouwpak en je krijgt een trouwgiletset t.w.v. € 189 er GRATIS bij. Is dat niet feestelijk?!

Voor deze speciale dag wil je een bijzonder trouwpak, van mooie stof en dat overàl perfect en comfortabel zit. Een maatpak zit altijd goed en geeft je nèt dat extra in je verschijning door de juiste pasvorm. Onze hoge kwaliteit stoffen geven je een chique en feestelijke uitstraling. Vooral ook als je geen confectiematen hebt, zoals de meesten van ons, want wij passen het pak aan jou aan en niet andersom. Van klein tot groot, kort of lang, breed of smal.

Ook het model en de afwerking van de binnen- en buitenkant kun je helemaal zelf bepalen. Een datum of naam er in borduren: het kan. Een knoopsgat in afwijkende kleur die matched bij de trouwjurk. En zo nog veel meer.

De pasvorm bepalen we bij het aanmeten en jij kunt jouw wensen daarover aangeven. Smalle broekspijpen, langer of korter jasje en dergelijke; dat gaat in uiteraard in overleg.

Naast een tweedelig of driedelig pak hebben we een keur aan stoffen voor een zgn. trouwgilet en bijpassende accessoires.

Onze 100% wollen stoffen zijn allen van hoge kwaliteit en komen van gerenommeerde Europese stoffenhuizen.

Met onze expertise van kleur en stijl kunnen we je adviseren over jouw pak en een harmonieuze afstemming op de bruidskleding. Handig om een stofstaaltje daar van mee te nemen. Kom gerust met familie, vrienden voor advies of om elkaars kleding af te stemmen.

Voor informatie of het aanmeten van een trouwpak vragen we je een vrijblijvende afspraak te maken door contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen we goed de tijd voor je nemen. Of loop binnen in de winkel en kijk eens bij onze stoffen en voorbeeld pakken.

Een standaard pak kunnen wij al vanaf € 379,- op maat maken. De levertijd is zo'n 8 weken, maar eerder komen heeft de voorkeur om spanning vlak voor je bruiloft te voorkomen. Spoedbestelling is mogelijk tegen meerprijs.

Lees meer

Contact

Wittevrouwenstraat 32
3512 CV Utrecht
Utrecht, Nederland
Tel: 024-6635658
Fax:
KVK-nummer: 09178115Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker