BeSuited Nijmegen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

BeSuited Nijmegen

    0247850759

Tailormade suits&shirts

BeSuited, voor de bruidegom!

Jullie gaan trouwen, omdat je weet dat jullie perfect bij elkaar passen.. Dan kies jij als bruidegom natuurlijk voor een pak dat perfect bij jou past. De bruidegom van nu kiest voor een perfecte pasvorm, de beste kwaliteit en een geheel eigen stijl.

Trouwen in een pak van Besuited betekent trouwen in een perfect gesneden maatpak. Tweedelig, driedelig of inclusief overhemd en accessoires. Wij hebben de expertise in huis om je te adviseren, maar daag ons gerust uit met speciale wensen. Maak hier een afspraak.

Wensen jullie een stijlvol geheel, dan kunnen wij eenvoudig rekening houden met de kleur en of stijl van de bruid (een dichtgeplakte envelop met foto en stofstaaltje van de jurk werkt altijd). Of kom samen met je getuigen, familie of bruidspersoneel voor een totaal pakket.

Een minimaal budget voor je bruiloft? Geen probleem! Een standaard pak kunnen wij al vanaf € 379 op maat maken. Je pak als sluitstuk voor het feest en nu heb je haast? We leveren doorgaands in 4 tot 6 weken, maar in noodgevallen kunnen we, tegen vergoeding, zelfs in 2 weken leveren.

 

Lees meer

Contact

Stikke Hezelstraat 20
6511 JX Nijmegen
Gelderland, Nederland
Tel: 0247850759
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker