Michael & Giso
Michael & Giso

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Michael & Giso

    020 308 0081

Een uniek trouwpak op maat

Ben je opzoek naar hét perfecte trouwpak? Een outfit waar jij je volledig comfortabel in voelt, perfect past bij de setting van jullie trouwdag en bij de outfit van je partner? Dan ben je bij Michael & Giso op het juiste adres. Met twee stijlvolle winkels in Amsterdam en Breda zijn zij dé maatwerkspecialist op het gebied van (trouw)pakken- en overhemden op maat.

Met behulp van de tailors wordt jouw trouwpak volledig op maat samengesteld. Jouw wensen en maten vormen de basis van een persoonlijk patroon. Naast een uitmuntende pasvorm streven wij ernaar het totaalplaatje te perfectioneren. Hierin speelt de maakwijze van de trouwpakken een belangrijke rol. 

Onder het genot van een drankje word je meegenomen in de wereld van maatwerk. Samen met de tailor kijk jij welke stoffen het beste bij jouw stijl passen en welke pasvorm het meest aanspreekt. Na ongeveer acht weken is het jouw unieke trouwpak klaar om gepast te worden. Het moment voor de 'finishing touch' en het uitzoeken van de accessoires. 

Vele bruidsparen gingen je al voor. Ervaringen lezen? Check de Groom's Stories op onze website, waarin uitgebreid verteld wordt over de huwelijksdag en de ervaring bij Michael & Giso.

Het authentieke maatwerk is bij Michael & Giso in een modern jasje gegoten. Wil jij eens kennismaken en ontdekken welke stoffen en pasvorm het beste bij jou passen? Maak dan telefonisch of online een afspraak in een winkel bij jou in de buurt.

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Willemsparkweg 71
1071GS
Noord-Holland, Nederland
Tel: 020 308 0081
Fax:
KVK-nummer: 17218693



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker