Little Moon Mijlpaaldeken van 100% biologisch katoen – Hydrofiele doek incl. houten accessoires – Swaddle – Kraamcadeau - 120 x 120 CM

34,99
   
Populair product
Little Moon Mijlpaaldeken van 100% biologisch katoen – Hydrofiele doek incl. houten accessoires – Swaddle – Kraamcadeau - 120 x 120 CM
Naar de webwinkel

De Little Moon mijlpaaldeken is de leukste manier om het eerste jaar van jouw kleintje vast te leggen! Onze mijlpaaldeken is gemaakt van superzachte mousseline en 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Ons eigen unieke design wordt geleverd in een gift box inclusief bijpassende houten frames en aankondigingskaart. Perfect om als kraamcadeau te geven! De Little Moon mijlpaaldeken is tegelijkertijd ook een hydrofiele doek en extra groot (120 x 120 cm) waardoor deze multifunctioneel is. Door te kiezen voor onze producten bescherm je jouw kleintje en onze aarde tegen giftige chemicaliën.

100% biologisch katoen
Onze stoffen zijn gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Dit betekent dat bij de productie van onze stoffen er geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën en pesticiden. Dit is niet alleen beter voor onze aarde maar ook voor jouw kleintje. Daarnaast betekent dit ook dat onze stoffen maatschappelijk verantwoord worden geproduceerd.

Little Moon Green Leaves mijlpaaldeken:
✔ 100% biologisch katoen
✔ GOTS-gecertificeerd
✔ Inclusief 2 houten frames en aankondigingskaart
✔ Extra groot, 120 x 120 CM
✔ Gift box
✔ Uniek design
✔ Multifunctioneel

Hydrofiele doek
De Little Moon milestone blanket is een hydrofiele doek en daardoor multifunctioneel. De doek kun je op de volgende manieren gebruiken:

  • Swaddle: Dankzij het grote formaat kun je jouw kleintje gemakkelijk inbakeren.
  • Handdoek:Doordat de stof heel dun is, kun je overal gemakkelijk bij. Daarnaast is de doek heerlijk zacht en absorbeert het goed.
  • Spuugdoek:Ben je onderweg en heb je geen spuugdoek bij de hand? Ook dan kun je de hydrofiele doek als spuugdoek gebruiken.
  • Beschermdoek tegen de zon:Je kunt de hydrofiele doek gebruiken om jouw kleintje te beschermen tegen de felle zon. Je kunt ‘m bijvoorbeeld losjes over de kap van de kinderwagen hangen. Let hierbij wel op dat je de kinderwagen niet helemaal afschermt en er nog voldoende ventilatie is, zodat de temperatuur in de kinderwagen niet te ver oploopt!
  • Omslagdoek bij borstvoeding:Het gebruik van een hydrofiele doek als omslagdoek tijdens het voeden geeft jou en je kleintje wat meer privacy.
  • Ondergrond: Bijvoorbeeld als ondergrond in het babybedje of de kinderwagen, bij het verschonen of in de autostoel.
  • Speelkleed: De hydrofiele doek is extra groot waardoor je deze ook kunt gebruiken als speelkleed, bijvoorbeeld op het strand, in het park of in de achtertuin.

Kraamcadeau
Ga je binnenkort op kraambezoek of naar een babyshower? Onze mijlpaaldeken is verpakt in een mooie gift box. Perfect om cadeau te geven! In


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker