Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

MazeR multimedia

    046-4234296

Mooiste kaarten - laagste prijs - gratis drukproef

MazeR multimedia is compact bedrijf met een uitgebreid aanbod van diensten en producten. Wij kunnen u van dienst zijn bij handelsdrukwerk (briefpapier, enveloppen, visitekaartjes), reclamedrukwerk (flyers, brochures, banners, zeildoeken) en familiedrukwerk (gelegenheidskaarten zoals geboortekaartjes & huwelijkskaarten). Daarnaast kunnen wij uw drukwerk ook afwerken, hierbij moet u denken aan snijden, rillen, vouwen, nieten, pregen en stansen.

Bij MazeR multimedia kunt u eigen ontwerp aanleveren (of van uw ontwerperbureau) of u kunt ervoor kiezen om het ontwerp door MazeR multimedia te laten maken. Daarnaast kunnen onze medewerkers uw drukwerk direct personaliseren voor de verzending per post.

Om u huisstijl compleet te maken kunnen wij ook uw website realiseren. Zo heeft u al uw reclame-uitingen onder één dak, en dat is wel zo gemakkelijk!

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, maar ook scholen en verenigingen weten ons te vinden. Wij bieden concurrerende prijzen, maar bewaken de kwaliteit van onze producten en diensten. Wij leveren zonder meerprijs aan huis in de regio Sittard, Geleen en Beek.

Mocht u na het bezoek aan onze website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een goed advies en beantwoorden al uw vragen.
 

Lees meer

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 35
 • Uurtarief
  EUR 35
 • Minimaal af te nemen uren
  1
 • Reiskosten
  EUR 19 ct / km

Contact

Tacitusstraat 17
6135HR Sittard
Limburg, Nederland
Tel: 046-4234296
Fax: 084-8365389
KVK-nummer: 14092646Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker