MyCards
MyCards

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

MyCards

    0318-725123

Maak eenvoudig zelf de mooiste trouwkaart

MyCards is dè webwinkel om eenvoudig en snel je geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, jubileumkaarten, verhuiskaarten en nog veel meer te bestellen!

- MyCards heeft meer dan 30.000 bestellingen ervaring.

- 99% van onze klanten beveelt ons aan!

We bieden een grote collectie aan echte designkaarten en met onze handige online kaartentool kun je elke kaart zelf online aanpassen naar jouw wensen en voorkeuren. Ook is het mogelijk om eigen foto’s, afbeeldingen en clip-arts toe te voegen en zelfs een volledig zélf ontworpen kaart te uploaden.

Het is erg eenvoudig om een echte proefdruk van je gemaakte kaart te bestellen. Deze kost je slechts € 1,- en daarbij ontvang je voorbeelden van alle papiersoorten en enveloppen, zo kun je thuis de beste keuze maken voor je eindbestelling. Deze bestelling verzenden we gratis in Nederland naar je toe en voor een kleine toeslag naar Belgie. De rest van Europa is uiteraard ook geen probleem.

Als je bovendien vóór 18:00 uur besteld op werkdagen dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis! (geldig bij bestelling vanaf 20 kaarten. Overige bestellingen en proefdrukken drukken en versturen wij de volgende werkdag (brievenbuspost).

Over smaak valt niet te twisten, maar over kwaliteit des te meer!

Daarom werkt MyCards uitsluitend samen met geselecteerde professionele designers. Al deze ontwerpers doen hun werk met passie en liefde voor het vak. Ook de kwaliteit van het drukken is voor ons erg belangrijk. Daarom werken wij hiervoor uitsluitend met het beste materiaal. Op deze manier zorgen wij er met z’n allen voor dat jij je als klant niet druk hoeft te maken over de kwaliteit van de kaarten.

Voor MyCards zijn duidelijkheid, vertrouwen, gemak en overzicht de belangrijkste thema’s en wij zijn dan ook continu bezig om deze thema’s te bewaken en daar waar mogelijk te verbeteren. Zo is onze online kaartentool zo gebouwd dat het aanpassen en/of bewerken van een kaart zo natuurlijk en logisch mogelijk werkt.

Lees meer

Contact

Kerkewijk 65
3901 EC Veenendaal
Utrecht, Nederland
Tel: 0318-725123
Fax:
KVK-nummer: 58249370




Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker