Feuerwerk-Workshop
Feuerwerk-Workshop

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Feuerwerk-Workshop

    +49-2132-755732

Bruiloft Vuurwerk in Duitsland

Wilt u uw bruiloft in Duitsland te vieren met een speciale avond hoogtepunt? Dan is een bruiloft vuurwerk precies goed voor u!
Dit biedt u de firma vuurwerk workshop (uit Duitsland) een selectie van de bruiloft vuurwerk programma:

Alle vuurwerk workshop bruiloft vuurwerk in een oogopslag

De Classic - De tuin bruiloft vuurwerk
Tuin vuurwerk onderscheiden zich door hun grote effecten, dit is te wijten aan de kleine veiligheidsafstanden Garden Vuurwerk op bijna elke plaats mogelijk. Geen toeval dat de tuin bruiloft vuurwerk naar de meest populaire vuurwerk.

Vuurwerk voor Kings - De barokke vuurwerk
Als u wilt uw bruiloft vieren op een plek met een historische achtergrond, dan is een barokke vuurwerk is precies goed voor uw bruiloft receptie. Toen het vuurwerk workshop barokke vuurwerk wordt de klassieke kunst van het vuurwerk in modern design nieuw leven ingeblazen.

De hoogste klasse - The Great Fireworks
Met vuurwerk workshop kun je een echte vuurwerk te boeken voor uw bruiloft! Met een groot vuurwerk vindt u een werkelijk unieke vuurwerk te krijgen voor u, de bruid en bruidegom en hun gasten.

Begroting - De kleine vuurwerk
Een vuurwerk consumentenvuurwerk workshop is de meest kosteneffectieve manier om afbranden uw bruiloft vuurwerk van een professionele pyrotechnicus.

Voor vuurwerk liefhebbers - ontsteken van het vuurwerk zelf
Wilt u liever uw bruiloft vuurwerk ontsteken zelf - met één uitzondering toestemming van de bevoegde autoriteit van die ronde is het hele jaar mogelijk. Met vuurwerk workshop kunt u bestel uw gratis persoonlijke vuurwerk zelf ontsteken van een professionele pyrotechnicus uitsluitend samen te stellen - de prijs en u kunt zelfs zelf bepalen!

Het hoogtepunt grote doe het zelf - ontsteken afbeelding van de lichten voor zichzelf
Zelfs met een vuurwerk dat je jezelf wilt branden, hoeft u niet naar de populaire lichte afbeelding met "Twee brandend hart" give up! Met vuurwerk workshop U kunt dan gemakkelijk huren voor uw bruiloft receptie incl. De benodigde vuurwerk. Een lichte afbeelding met hart is een grote finale voor uw vuurwerk ontsteken zelf.
Uiteraard is het ook mogelijk alleen brandt het beeld alleen (zonder vuurwerk) te huur. Met tal van add-ons zijn beschikbaar als optie voor het lichten, kunt u het imago van uw verlichting zorgen voor een unieke ervaring of zelfs uw eigen kleine show.
Wat maakt het de lichten voor zichzelf ontbranden: Je moet het de lichten (exclusief vuurwerk) geen goedkeuring van de overheid! Zo kan een lichtbeeld is voor zichzelf ontbranden bijna alle gelegenheden en alle - en vooral goedkoop.


Alle bruiloft Vuurwerk u kunt boeken via de website van vuurwerk workshop direct voor uw bruiloft in Duitsland.

Lees meer

Video's

Details

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 650
  • Minimaal af te nemen uren
    1
  • Reiskosten
    EUR 70 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
- (GMT+1)
dinsdag
- (GMT+1)
woensdag
- (GMT+1)
donderdag
- (GMT+1)
vrijdag
- (GMT+1)
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Witzfeldstrasse 77
40667 Meerbusch
North Rhine-Westphalia, Duitsland
Tel: +49-2132-755732
Fax: +49-2132-755731
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker