Multi Wish Feestartikelen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Multi Wish Feestartikelen

    074-2665577

Duizenden feestartikelen voor feesten en Carnaval

MULTI WISH is de eerste en de goedkoopste fun-, fop-, en feestartikelenspeciaalzaak in deze regio. In deze webwinkel kunt u duizenden feestartikelen vinden. Ons streven is kwalitatief goede artikelen tegen de laagst mogelijke prijs. Kijk en vergelijk! Bijna alle artikelen zijn verkregen via eigen import. Indien u speciale wensen heeft dan zoeken wij voor u uit wat de mogelijkheden zijn. Speciale kledingwensen kunnen wij op maat voor u laten maken. MULTI WISH is het startpunt van iedere feestelijke gelegenheid. Naast de standaard artikelen zoals kleding, maskers, hoeden, ballonnen, slingers, petten, schmink en accessoires voor alle denkbare themafeesten, hebben we een ruime keuze in Sinterklaas-, Zwarte Piet-, Kerst-, en Paashaaspakken. Voor de "gewone" feestartikelen met betrekking tot verjaardagen, bruiloften, geboortes slaagt u gegarandeerd bij MULTI WISH.

VUURWERK:
Al jaren kunt u bij ons terecht voor vuurwerk uit de Pro-line collectie. Dit vuurwerk is door kenners uitgeroepen tot het mooiste consumentenvuurwerk.
Na de vuurwerkramp in Enschede hebben wij het besluit genomen om ons verkooppunt van vuurwerk te verhuizen naar het Industrieterrein. In 2009 hebben we onze bunkers vergroot zodat we nu 10.000 KG vuurwerk op voorraad mogen hebben. Onze bunkers zijn voorzien van vloerverwarming en van de modernste sprinklerinstallaties. Bij ons koopt u altijd altijd droog, mooi, veilig en uitstekend vuurwerk. Folders worden huis aan huis verspreid. U kunt ze na 5 december ook in de winkel ophalen. Folders kunt u inleveren in onze winkel aan De Bleek 20 te Borne. Omdat u daar toch moeite voor moet doen krijgt u TIJDENS DE VOORVERKOOP TOT EN MET 28 DECEMBER een EXTRA korting van 10% op uw aankopen *aanbiedingen uitgezonderd*

Verhuur:
Naast de verhuur van kleding, verhuren wij ook: Sara's en Abrahams, Ooievaars (o.a. 3D en houten ooievaars tot wel 5 meter hoog), leeftijdsborden en borden met teksten. Opblaasbare Sara's, Abrahams en baby's. De hoogte varieert van 2,5 tot 4,5 mtr. Heeft u speciale wensen of vragen dan kunt u telefonisch informatie opvragen of u komt gewoon een keertje langs.

Oranjeartikelen:
Oranje artikelen zijn bij ons het hele jaar door verkrijgbaar. Dit zijn niet alleen de standaard artikelen, bij ons varieert dit van een oranjepak in de vorm van een bal met luchtkoeling, een oranje lederhose tot en met een oranje leeuwenstaart.

GROOTHANDEL:
Verenigingen en bedrijven die ingeschreven zijn bij de K.v.k. en die over een b.t.w. nummer beschikken kunnen gebruik maken van onze groothandelsafdeling. Hiervoor verzoeken wij u wel een afspraak te maken.

GLS Pakket Shop:
Betrouwbaar, makkelijk, snel en voordelig uw pakketten verzenden ook daarvoor kunt u terecht bij de Firma Multi Wish. Tevens fungeren wij als Drop-Off point. Treft de GLS chauffeur niemand thuis bij u aan dan kan het pakket in onze winkel worden afgehaald.

FC Twente en Heracles Fanartikelen
Wij zijn de grootste voetbalfans van Nederland, we volgen het Nederlands elftal op de voet en natuurlijk zijn we ook FC Twente en Heracles fan. Vanaf het allereerste begin zijn wij "official fan artikel dealer" van FC Twente fanartikelen en sinds 2009 kunt u bij ons ook terecht voor al uw Heracles fanartikelen.
Deze en alle andere verkrijgbare artikelen kunt u trouwens ook vinden op de FC Twente en Heracles sites.

Lees meer

Contact

De Bleek 20
7622LJ Borne
Overijssel, Nederland
Tel: 074-2665577
Fax:
KVK-nummer: 06069337



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker