Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Ballon en Decoratie

   

Niet zomaar een ballonnentje

"Ballon en Decoratie" is een jong bedrijf welke zich hoofdzakelijk richt op het decoreren met ballonnen, maar u kunt bij ons ook terecht voor losse ballonobjecten of kindertractaties.
Ook kunt u bij ons een door u gekocht cadeau laten opfleuren met bijvoorbeeld heliumballonnen.

Door te decoreren met ballonnen kunnen wij grote creaties maken, zonder dat deze creaties te zwaar worden. Onze creaties zijn doorgaans makkelijk te bevestigen aan een plafond of een muur. Ook kunnen creaties als losstaand object worden geplaatst.

Naast de met luchtgevulde ballonnen werken wij ook met heliumballonnen. Helium is een niet brandbaar, reukloos en niet giftig gas. Hierdoor is helium zeer geschikt om te gebruiken in onze decoraties. Het effect van zwevende ballonnen is groots. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard verzorgen wij ook ballonreleases en ballonwedstrijden. Of het nu gaat om tientallen of duizenden ballonnen, bij ons bent u aan het goede adres.

"Ballon en Decoratie" kan uw lokatie aankleden in een bepaald thema. Een enkele vierkante meters grote ballonnenwand voorzien van het logo van uw bedrijf is doorgaans goed realiseerbaar. Kortom, als u een idee heeft, bespreek het met ons.
Wat u voor onmogelijk houdt, zien wij als een uitdaging.

Lees meer

Video's

Contact

Hexselseweg 61
7641 PP Wierden
Overijssel, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer: 08191824



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker