Lips Productions

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Lips Productions

    0620789205

Uw mooiste dag verdient de mooiste film

Jeroen Lips is gespecialiseerd in het filmen van bruiloften. Een bruiloft is een van de mooiste dagen uit uw leven. Het zou jammer zijn dat u deze dag later alleen nog maar in uw herinnering en aan de hand van foto's kunt terug beleven. Een film is daarom een levend document die u altijd en wanneer u maar wilt kunt bekijken. Zo kunt u deze dag telkens weer opnieuw beleven.

Jeroen maakt gebruik van professionele apparatuur om alles te filmen en te verwerken. Dit is echter niet het belangrijkste. De doorslaggevende factor van een goede film is de man achter de camera. Gelukkig bent u dan bij ons aan het goede adres.

Wilt u een bedrijfsfilm, videoclip of een documentaire? Ook dan kunt u bij ons terecht. 

Voor de tarieven voor bruiloften zijn we eigenlijk zo uitgepraat. Jeroen Lips is de hele dag aanwezig. Vanaf het begin van de dag tot aan het einde van het feest. Jeroen monteerd de film tot een prachtige speelfilm die zeer prettig is om naar te kijken. Uw film wordt daarna afgeleverd op DVD. En dat alles kost slechts 950 euro. (inclusief btw en reiskosten tot een straal van 100 km.) Makkelijk kan het niet worden.

En alsof dat nog niet makkelijk genoeg krijgt u van uw film ook nog eens gratis en voor niets een iPad, iPod, of iPhone versie!

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 950

Contact

Beukenlaan 1a
4731CD Oudenbosch
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0620789205
Fax: -
KVK-nummer: 20113515



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker