Unicorn Wedding Cinematography

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Unicorn Wedding Cinematography

    +31(0)38 750 35 19

Top-of-the-Line Wedding Filmmakers -EXCLUSIVE-

Bijzondere momenten

Hoeveel écht bijzondere momenten heb je in je leven? Eén, twee? Misschien meer? Eigenlijk maakt het niet uit hoeveel het er precies zijn. Bijzondere momenten zijn al die momenten die je dierbaar zijn. Die je wilt koesteren en die het waard zijn om vastgelegd te worden zodat je ze nog vele malen kunt herbeleven.

Onze passie

Om geluk te ervaren moet je je passie volgen wordt wel gezegd. Het is onze passie om op een filmische wijze onvergetelijke momenten vast te leggen en wij zijn er van overtuigd dat een trouwdag zo'n écht bijzonder moment is in je leven.
Unicorn Wedding Cinematography transformeert je speciale dag tot een heuse speelfilm; jullie eigen trouwfilm in Hollywood stijl. Sprookjesachtige filmbeelden van je trouwdag, indrukwekkende filmmuziek en een persoonlijke verhaallijn, zorgen er gegarandeerd voor dat de kijkers niet alleen enthousiast en geboeid blijven, maar zelfs emotioneel geraakt worden.

Goede voorbereiding

Om deze garantie telkens opnieuw waar te maken, doen we werkelijk alles wat nodig is. We werken met geavanceerde filmmaterialen en –technieken en bezoeken vooraf de locaties van jullie trouwdag om op de dag zelf de mooiste shots te kunnen filmen.

Wedding Planners & ceremoniemeesters

Ook werken we samen met de beste wedding planners. Zij kennen ons en onze werkwijze. De goede communicatie en nauwe samenwerking met de wedding planner of ceremoniemeester draagt bij aan de productie van de trouwfilm. Eindresultaat: Een exclusieve, tijdloze en sfeervolle cinematische trouwfilm met waanzinnige filmbeelden.

Kijk en oordeel zelf. We staan open voor feedback en horen graag op welke creatieve wijze we iets voor jullie kunnen betekenen!

Het Unicorn Wedding Cinematography team,

Ryan, Mascha & Victor


 

Lees meer

Video's

Contact

Celebesstraat 15
8022ra Zwolle
Overijssel, Nederland
Tel: +31(0)38 750 35 19
Fax:
KVK-nummer: 53850238



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker