Video Fotostudio ZuidHolland
Video Fotostudio ZuidHolland

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Video Fotostudio ZuidHolland

   

Uw mooiste momenten vastgelegd

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Ontzettend leuk dat je een kijkje neemt om ons profiel! We zijn broer (de videograaf) en zus (de fotograaf). En wij vinden het heerlijk om midden in de actie te staan, om de meeste pure emoties van heel dichtbij te zien. We werken op een rustige wijze en houden ons op de achtergrond. We proberen zoveel mogelijk om momenten vast te leggen die jullie niet eens hadden opgemerkt. Uiteraard geven we hier en daar een beetje sturing wanneer nodig en maken voor de rest spontane foto's.

We zorgen ervoor dat jullie lach, de blijdschap van jullie vrienden en familie en andere speciale momenten onvergetelijk zullen zijn.  We vinden het leuk wanneer er een klik is tussen ons en het aanstaande bruidspaar. Maar ook zonder die klik werkt het. Onze bruidsparen kiezen ons niet alleen voor ons maar ook voor............ onze stijl!

Ons werk is een poging om ware emoties en opvallende momenten te vangen. Elk moment wordt een heden, omdat het uniek en onherstelbaar is. Wij wordne vaak samen gevraagd maar kunnen ook los geboekt worden. Onze pakketten beginnen al vanaf € 699. We werken met transparante prijzen en bij ons zijn er geen verborgen kosten. Onze tarieven zijn inclusief de beelden op groot formaat en uiteraard zonder watermerk. 

Mocht je vragen hebben of jullie datum vast willen zetten, stuur ons gerust een bericht of maak vrijblijvend een afspraak.

Lees meer

Video's

Details

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 699
  • Minimaal af te nemen uren
    6

Openingstijden en contact

maandag
Gesloten
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Capelle aan den ijssel
Zuid-Holland, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer: 54317215Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker