Huwelijksdocumentaire

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Huwelijksdocumentaire

    0633897110

Omdat je huwelijksdag niet zomaar een feestje is

Jullie huwelijksdag op DVD: na jaren nog een feest om naar te kijken.

Omdat je huwelijksdag niet zomaar een verjaardagsfeestje is maar een unieke belevenis, heeft Huwelijksdocumentaire een persoonlijke, feestelijke aanpak ontwikkeld.
Er is een groeiende behoefte aan originele kwalitatief hoogstaande video trouwreportage op de huwelijksmarkt en wij spelen hierop in. Namelijk met een huwelijksdocumentaire, een nieuw product dat meer biedt dan alleen verslaglegging.
De creatieve montage van de opnamen van jullie huwelijk, met interviews van bruid en bruidegom en bijvoorbeeld privé beeld- en muziekmateriaal, geeft de DVD een uniek persoonlijk karakter. Zo'n documentaire vult jullie herinneringen aan; wat is er allemaal gezegd, de geluiden, muziek en bewegende beelden van jezelf, maar ook van jullie gasten en eventueel jullie kinderen en van situaties die jullie in de drukte zijn ontgaan. Door deze originele en feestelijke aanpak blijft een huwelijksdocumentaire ook na jaren nog een feestje om naar te kijken.

Wil je meer weten over dit nieuwe product of ken je geïnteresseerde trouwlustigen in je omgeving, neem hier dan contact op met de videograaf via e-mail of kijk voor voorbeelden op de website.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1250

Contact

Oosteinde 10
1674 NB Opperdoes
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0633897110
Fax:
KVK-nummer: 37122634Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker