ARCO videoproducties

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

ARCO videoproducties

    024-3738034

Goed en prettig

Door onze lange ervaring en het grote aantal bruidsparen dat naar volle tevredenheid van ons een huwelijksreportage heeft ontvangen, durven we ons best specialist in huwelijksreportages te noemen.
Een ARCO huwelijksreportage kan bestaat uit een reportage van 's morgens vroeg tot 's avonds laat (bv. van 09.00 uur tot 01.00 uur ‘s nachts). U ontvangt deze reportage in tweevoud op DVD in een hoes die speciaal voor u met namen en foto’s wordt ontworpen. De foto's zijn afkomstig van de video-opnamen.

Er wordt bij het maken van de reportage steeds rekening gehouden met uw eigen wensen. Zo kunt u bv zelf aangeven welke muziek er in de reportage moet worden gebruikt. Of misschien wenst u dat voor de huwelijksreportage wat foto's van vroeger of foto's van uw woning gemonteerd worden. Kortom alles is in goed overleg mogelijk. Als extra kan ARCO foto's afkomstig van de video-opnamen op een cd-rom plaatse n. Ook het a fdrukken van deze foto's is mogelijk. Er is nog veel meer mogelijk. Wij informeren u graag en natuurlijk geheel vrijblijvend t.a.v. uw persoonlijke wensen.

Lees meer

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 495
 • Uurtarief
  EUR 50
 • Minimaal af te nemen uren
  3
 • Reiskosten
  EUR 30 ct / km

Contact

Mansberg 26
6562 MC Groesbeek
Gelderland, Nederland
Tel: 024-3738034
Fax:
KVK-nummer: 09120834Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker