Royal Rushes - wedding clips
Royal Rushes - wedding clips

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Royal Rushes - wedding clips

    0655798772

de beste film voor je bruiloft

Het filmen van een bruiloft is nog nooit zo hot geweest! Steeds meer bruidsparen vinden het belangrijk dat er van hun trouwdag een professionele film wordt gemaakt. In ieder geval ligt de tijd dat een film alleen maar gefilmd kon worden door een oom of buurman vol met ellenlange, saaie speeches, ver achter ons..

Een meer eigentijdse manier van emoties weergeven vind je eerder terug in het maken van een trouwclip. Een bedrijf die gespecialiseerd is in filmen van dit soort sfeervolle trouwclips is Royal Rushes - wedding clips
Zij focussen op de hoogtepunten van de dag en verwerken dat weer in een clip op muziek die voor jullie een betekenis heeft. Denk aan het nummer waarbij jullie elkaar hebben leren kennen.

Zij beginnen met filmen bij het aankleden en volgen zo de gebeurtenissen van jullie trouwdag ondertussen monteren zij dezelfde dag.

Van al het gefilmde materiaal word een clip gemaakt, die bij aanvang van het feest vertoond kan worden. De beelden worden gefilmd met een filmcamera dus misschien iets voor in jullie huisbioscoop?

Deze camera is zeer klein en door de professionele manier van werken, heb je totaal geen last van deze cameraman, sterker nog, je merkt niet eens dat hij er is.

Je kunt veel meer met een video doen dan een keer per jaar te bekijken. Als een film niet te lang duurt wordt deze dan ook makkelijker en sneller bekeken dan een traditioneel trouwalbum, zeker omdat dit tegenwoordig on-line kan. Daarnaast wordt er in het digitale tijdperk gebruik gemaakt van een digitaal bedankkaartje. Daarbij kun je hem ook meteen weer insluiten in e-mails en op bijvoorbeeld je eigen facebook pagina. Altijd leuk voor de verre nicht uit Australië.

Voor zo'n waardevolle dag waar emotionele momenten eenmalig kunnen worden vastgelegd, behoort een waardige herinnering.

In beeld vereeuwigd door royalrushes weddingclips

 

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1450

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

utrechtsedwarsstraat
Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0655798772
Fax:
KVK-nummer:Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Royal Rushes - wedding clips Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker