MIRAZA Gospel Workshops

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

MIRAZA Gospel Workshops

    0162785775

Unieke vrijgezellenworkshop gospel zingen

GOSPEL = ZINGEN EN SWINGEN!

Leek het je altijd al geweldig om eens in een koor te zingen zoals in de film Sister Act? Deze workshop biedt je nu die kans om te ervaren hoe je Gospel zingt……vanuit je tenen, met heel je hart en ziel. Zangervaring is niet noodzakelijk; enthousiasme en inzet wel. Wie wordt er nou niet blij van een nummer als Oh Happy Day!? Vorm je eigen gospelkoor met collega’s, vriend(inn)en, familie, klasgenoten enz. en zing je eigen gospelsongs. Draag daarbij de traditionele choir-robe en het gospelgevoel heeft je helemaal te pakken! BOVENAL IS DE WORKSHOP GEZELLIG EN ENERGIEK.

Iedereen neemt actief deel en je zult versteld staan van het eindresultaat. Durf jij je als solist te laten horen? Of wat dacht je van een solo door de a.s. bruid of bruidegom tijdens een vrijgezellenfeest? Laat het eindresultaat vastleggen op een DVD* en geef die op de huwelijksdag cadeau aan het bruidspaar! Een verrassend geschenk en een leuk aandenken aan je “eigen” swingende Gospelkoor. Of nog beter.....doe het nog eens over op de bruiloft zelf en laat alle bruiloftsgasten versteld staan van jullie zangkunst!

Ook koren kunnen een gospelworkshop boeken. Als je als koor eens meer aan uitstraling wilt doen of meer wil durven bewegen dan is dit de workshop bij uitstek! Ook solisten training: gebruik het podium; hoe communiceer ik met mijn publiek; wat straal ik uit; hoe zit het met mijn uitspraak enz.

Wij komen op elke locatie in Nederland en België. Prijs excl. zaalhuur en reis-/vervoerskosten.
Duur: 1,5 uur
Min. 10 max. 120 pers.

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 35
  • Reiskosten
    EUR 50 ct / km

Contact

Oosterhout
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0162785775
Fax:
KVK-nummer: 53193040Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker