Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Roze Limousine Huren

    0172539779

Een roze limousine huren door heel Nederland

Roze limousine verhuur

Bij Roze-limousine-huren.nl kunt u een 9 meter lange geheel roze limousine huren, deze limousine is niet alleen van buiten roze maar ook in de limousine is deze kleur terug te vinden!
Net als onze witte limousines is deze limo ook voorzien van alle denkbare opties, wat dacht u van een sterrenhemel, getinte ramen, audio-installatie, lange luxe lederen bank en airco.

Roze limousine service

Wilt u onze roze limousine huren dan huurt u niet zomaar een limousine maar de langste en meest roze limousine van Nederland. De roze limousine wordt altijd verhuurd met een ervaren chauffeur die tijdens de gehele huurtijd tevens uw gastheer zal zijn ook staat er een fles heerlijke champagne gekoeld klaar in de limousine en wordt de rode loper voor uw uitgerold bij het in- en uitstappen.

Limousine verhuur in geheel Nederland

Het maakt niet uit of u in Eindhoven, Almere, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht woont onze roze limousine is te huur in geheel Nederland!
De roze limousine verhuren wij niet alleen in geheel Nederland ook verhuren wij deze mooie limo voor iedere denkbare gelegenheid zoals bruiloften, promotieactiviteiten, (school)gala's, vrijgezellenfeesten, sweet sixteen party's en het vervoer naar uw uitgaansgelegenheid.
 

Lees meer

Contact

nieuwveens jaagpad 26
Nieuwveen
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0172539779
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker