WRKSHOP vrijgezellenfeest Eindhoven

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

WRKSHOP vrijgezellenfeest Eindhoven

    0651059591

WRKSHOP Eindhoven voor een top vrijgezellenfeest

Organiseer jij het vrijgezellenfeest voor jouw lieve vriend(in), zus, broer of collega en ben je op zoek naar originele activiteit in Eindhoven? Dan zit je goed bij WRKSHOP!

WRKSHOP heeft een breed aanbod aan ruim 35 verschillende activiteiten welke allen perfect zijn als activiteit voor een vrijgezellenfeest! Van actieve citygames zoals Wie is de Mol of crazy 88 tot culinaire workshops zoals de workshop taart decoreren. En van creatieve workshops zoals mozaïeken tot hilarische quizzen zoals Ik hou van Holland of de pikante 50 tinten grijs quiz. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere vrijgezel is anders en wil ook iets anders met zijn vrijgezellenfeest en door ons ruime aanbod is iedereen bij ons aan het juiste adres!

WRKSHOP is gelegen in het centrum van Eindhoven en daarmee is een activiteit bij WRKSHOP perfect in te passen in een complete vrijgezellendag in Eindhoven. Naast de losse workshops, citygame en quizzen biedt WRKSHOP ook het vrijgezellen arrangement. Bij het vrijgezellen arrangement nemen wij de organisatie voor jullie uit handen en heb je in feite een complete vrijgezellendag. Op deze manier kan iedereen lekker genieten van de dag en hoeft niemand te stressen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie vrijgezellenfeest in Eindhoven? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 29

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Hoogstraat 10b
5611 JR Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0651059591
Fax:
KVK-nummer: 55822118



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker