Outdoorpark SEC Almere
Outdoorpark SEC Almere

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Outdoorpark SEC Almere

    036-5384855

Actief vrijgezellenfeest vol plezier

Vrijgezellenfeest - van uitdagend tot ontspannen

Sportief, uitdagend en reuze gezellig – dat is een vrijgezellenfeest bij Outdoorpark SEC Almere! Welke activiteit je ook kiest, je wordt in ieder geval uitgedaagd en de vrijgezel krijgt natuurlijk de meest aandacht. En na afloop lekker napraten met een borrel of barbecue.

Survival, van hilarisch tot extra uitdagend

Wil je een meer ontspannen en hilarische survival, met junglebruggen en waterswing? Of een extra uitdagende survival, met pittig low-rope parcours en hindernisbanen? Het kan allemaal. Natuurlijk krijgt de vrijgezel de meeste aandacht!

Andere outdooractiviteiten

Naast de Survivals kun je ook kiezen voor een Schietworkshop, Kanovaren, Zeskamp, en meer. Ook zijn er uitdagende combinaties van Survival met Lasergamen, Paintball, of High-rope klimmen.

Je kan het vrijgezellenfeest afsluiten met een gezellige borrel, een feestelijke barbeuce, en meer!

30 Jaar ervaring 

Outdoorpark SEC Almere organiseert al meer dan 30 jaar de leukste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en kinderfeestjes. Wij zorgen voor een actief en gezellig programma waar iedereen aan kan deelnemen. Heerlijk buiten, lekker actief, en vooral: met super veel plezier!

Outdoorpark en Strand

Met een park van 50.000 m2, eigen horeca, een team van 40 medewerkers en heel veel ervaring is SEC Almere in staat om elk evenement, van klein tot groot, tot een succes te maken. Het outdoorpark met bos, veld en water biedt oneindig veel mogelijkheden en op de tweede locatie Strandbad Duin worden de leukste strandactiviteiten georganiseerd.  

Outdoorpark SEC Almere is centraal gelegen en goed bereikbaar, vlakbij de A6 en A27. We hebben ruim gratis parkeergelegenheid, en meerdere terrassen om te genieten van een hapje en een drankje. 

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 40
  • Minimaal af te nemen uren
    2

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Verlaatweg 2
1358AJ Almere stad
Flevoland, Nederland
Tel: 036-5384855
Fax:
KVK-nummer: 55138454



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker