Wedding Plan It
Wedding Plan It

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Wedding Plan It

    0618845730

Planning en uitvoering van jullie perfecte dag

Trouwen in Rotterdam!?! Natuurlijk! Het is hier hip & happening en zo kun je je bruiloft helemaal inrichten. Organiseer een feest in een hippe tent van Rotterdam en geef het ja-woord op een heel bijzondere locatie. Dans de hele avond door en overnacht in een bijzondere locatie. 

Maar Rotterdam kent ook een groene kant met veel parken en bossen. Groen kun je ook interpreteren dat de ecologische afdruk van je bruiloft minimaal beperkt blijft. Ben jij meer voor de groene kant van Rotterdam? ook daarvoor kun je terecht bij Wedding Plan It/Weddingplanner Rotterdam. 

Rotterdam kent ook haar klassiekers. Natuurlijk het prachtige gebouw van het Stadhuis aan de Coolsingel tot de gebouwen in het Scheepvaartkwartier of langs het water. Wil jij een klassieke bruiloft aangepast aan jouw hedendaagse wensen? Neem contact op en dan nemen we jouw dag  door tijdens een vrijblijvend gesprek. 

Wedding Plan It/ Weddingplanner Rotterdam is dus gespecialiseerd in bruiloften in Rotterdam. Mirjam Fondse organiseert al sinds 1997 bruiloften. Eerst voor familie en vrienden en daarna als professionele weddingplanner. Na jarenlang bruiloften en zakelijke evenementen georganiseerd te hebben aan boord van partyschepen, start zij in 2008 haar eigen bedrijf. Tot 2016 heeft zij haar eigen trouwlocatie in Voorburg. Nadat de eigenaar het pand te koop heeft gezet, besluit Mirjam zich exclusief te richten op Rotterdam. 

Wil je meer weten kijk dan op de website. Hier vind je ook een aanvraagformulier bij de contactgegevens. Dit kun je vrijblijvend invullen en dan neemt Mirjam contact met je op. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Wedding Plan It is voor bruid & bruidegom, bruid & bruid en bruidegom & bruidegom. Maar ook voor de organsatie van een huwelijksjubileum. De foto's die bij Toptrouwen bij Wedding Plan It op de site staan zijn gemaakt door o.a. Damien Francois van Tweemetervijf fotografie. 

Lees meer

Details

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 750
 • Uurtarief
  EUR 50
 • Minimaal af te nemen uren
  5
 • Reiskosten
  EUR 19 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Buitenzorg 20
3054KZ Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0618845730
Fax:
KVK-nummer: 24483110Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Wedding Plan It Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker