TrouwVrouw

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

TrouwVrouw

    06-26034530

Weddingplanner vrijgezellenfeest en weddingstyling

Door mijn ervaring als eventmanager en vestigingsmanager van een evenementenbureau weet ik hoeveel tijd het kost om een topdag neer te zetten voor je gasten. De mooiste dag van je leven gaat al in een oogwenk voorbij, daar wil je toch zeker met volle teugen van genieten. En het voortraject moet toch ook al een feestje op zich zijn? Veel bruidsparen ervaren hun bruiloft als een stressdag. Hoe fijn is het als iemand tijdens zowel de voorbereidingen als op de dag zelf jullie als een ware regisseur begeleidt?

 

Natuurlijk houden jullie zelf de touwtjes volledig in handen. TrouwVrouw is ervoor om jullie wensen in kaart te brengen, te ontzorgen, te adviseren en om jullie te inspireren met creatieve ideeën. Jullie gasten moeten na de trouwdag zeggen: “dit was echt een typische bruiloft die bij het bruidspaar paste!” Jullie moeten jezelf in deze mooie dag herkennen en door jullie persoonlijkheid en mijn ideeën, valt het kwartje op zijn plaats. Het is vooral belangrijk dat jullie het beleven, en niet wòrden geleefd op jullie dag.”

Vaak wordt er gedacht dat een weddingplanner ontzettend duur is en een luxe voor de organisatie van een bruiloft. TrouwVrouw bewijst jullie graag het tegendeel. Een weddingplanner of ceremoniemeester inhuren is haalbaar voor elk budget en zorgt voor vele voordelen in de organisatie van jullie mooie dag. Want waarom moeten jullie dan een weddingplanner en vooral, waarom moeten jullie TrouwVrouw inhuren?

- TrouwVrouw heeft in de trouw- en eventbranche een groot netwerk van leveranciers. Zo weet ik door mijn ervaring goed met welke leveranciers we moeten samenwerken en ontvang ik kortingen op de diensten die zij leveren. Zo verdienen jullie mij als weddingplanner terug, omdat deze kortingen rechtstreeks voor jullie als bruidspaar zijn en ten goede komen aan jullie budget.
- En wat dachten jullie van tijdsbesparing en geen stress in het voortraject en op de dag zelf?
- Tevens kan TrouwVrouw met elk gewenst budget uit de voeten.

TrouwVrouw staat tot jullie beschikking voor de organisatie van jullie bruiloft van A tot en met Z. Ook bepaalde onderdelen of een advies op maat is mogelijk. Flexibiliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Deze flexibiliteit vinden jullie terug in de volgende diensten: huwelijksaanzoek, weddingconsult, ceremoniemeester, weddingstyling, vrijgezellenfeest, jubilea of trouwen in het buitenland.

Lees meer

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 30
  • Reiskosten
    EUR 19 ct / km

Contact

Jacob van Ruysdealstraat 43
9718 SC Groningen
Groningen, Nederland
Tel: 06-26034530
Fax:
KVK-nummer: 53764129Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker