Signature Wedding Company

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Signature Wedding Company

    0650832223

Signature Wedding Company heeft zich gespecialiseerd in het organiseren en coördineren van bijzondere bruiloften en events.

Jullie huwelijksdag zal een van de mooiste en spannendste momenten worden in jullie leven. Wij nemen tijdens jullie bruiloft de hele organisatie en alle zorgen over, zowel tijdens de voorbereidingen en op de trouwdag zelf, zodat jullie kunnen genieten. Wij investeren al onze energie in het maken van onvergetelijke momenten. Dat is onze passie!

Diensten

  • Gehele Organisatie
  • Ceremoniemeester
  • Wedding Consult
  • Aanzoek


Waarom een Weddingplanner van Signature Wedding Company?

1 Tijdsbesparing
Wij begrijpen dat jullie niet veel tijd hebben. Daarom zorgen wij dat wij de zakelijke gedeelte van jullie bruiloft overnemen zodat jullie de leuke dingen kunnen doen. Een voorbeeld? Wij maken alle afspraken met de locatie van jullie keuze en met juiste leveranciers zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Snel en efficiënt.

2 Zorgeloos genieten

Elk feest dat we verzorgen is perfect georganiseerd, tot in de puntjes verzorgd en gaat alle verwachtingen te boven. Op de dag zelf, hoeven jullie nergens aan te denken. Onze planner houdt alles in de gaten, zodat jullie kunnen genieten van een onvergetelijke dag.

3 Netwerk & kostenbesparing

Wij hebben een groot netwerk van betrouwbare leveranciers. Zij staan borg voor de beste kwaliteit. Dit scheelt jullie enorm veel tijd en energie. We zorgen er natuurlijk ook voor dat de juiste prijzen worden gehanteerd.

4 Persoonlijk

Elke bruiloft die wij organiseren is persoonlijk, maatwerk en exclusief. Wij kunnen inspelen op de specifieke wensen van onze bruidsparen. We zullen er alles aan doen om een prachtige huwelijksdag te organiseren met jullie "Signature".

Werkgebied


Wij zijn gevestigd in Bussum (NH) en werkzaam door heel Nederland. Voor expats en bruidsparen in het buitenland zijn wij ook beschikbaar.

Signature Wedding Company is gecertificeerd Professioneel Weddingplanner bij de (OWPN) en aangesloten aan de Beroepsorganisatie van Weddingplanners.

Lees meer

Details

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Op afspraak

Jacob Catslaan 15
1401SK Bussum
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0650832223
Fax:
KVK-nummer: 52404722



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker