Long Island Wedding and Planning

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Long Island Wedding and Planning

    0619204516

Uit Liefde voor de Liefde

Long Island Wedding & Planning helpt bruidsparen een perfect georganiseerde bruiloft en persoonlijke ceremonie te beleven, zodat de gasten, maar vooral jullie optimaal kunnen genieten van een dag vol liefde, weldaad en luxe. Uit liefde voor de liefde!

Specialiteit van Long Island is luxe strandbruiloften die de relaxte sfeer van Ibiza en Saint Tropez uitstralen, maar dan dichtbij huis aan onze prachtige Nederlandse kust. Long Island maakt het bovendien mogelijk om het stijlvolle Zuid-Europese strandgevoel op een andere locatie dan op het strand op te roepen.

Aanstaande bruidsparen kunnen bij Long Island terecht voor advies, organisatie en styling van de trouwdag, maar ook voor aanverwante evenementen als bridal showers, verlovingsfeesten en zelfs huwelijksaanzoeken kun je bij Long Island terecht.

Long Island zorgt voor een bijzondere en persoonlijke touch bij jullie ceremonie. Long Island beschikt over een eigen trouwambtenaar die bruidsparen zelf kan trouwen. Geen standaardpraatje, maar een ceremonie waarin het verhaal van jullie liefde wordt verteld op een persoonlijke, warme en humorvolle manier door iemand die zich inleeft in jullie en al jullie wensen.

Long Island bezorgt je de stijlvolle (strand)bruiloft en ceremonie van jullie dromen: uit liefde voor de liefde!

ADVIES * CEREMONIEMEESTER * ORGANISATIE * TROUWAMBTENAAR * STYLING * WEDDINGPLANNER * AANVERWANTE EVENEMENTEN

Lees meer

Contact

Brederodestraat 52
2042 BG Zandvoort
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0619204516
Fax:
KVK-nummer: 55198899



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker