€ Euro 
€ Euro
$ US Dollar
Canadian Dollar
NZ Dollar
Australian Dollar
£ Pound Sterling
Plaats ervaring  Mijn account

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Trouwen in Spanje

    34965845338
 Uitgelicht bedrijf

Het is uw huwelijk- wij maken het alleen perfect

Trouwen op het strand, bij zonsondergang, in een heerlijk aangenaam klimaat, en met een zacht briesje dat voor verkoeling zorgt, … Wat wil je nog meer. Het is een droom voor vele aanstaande bruidsparen.

Trouwen, hertrouwen of het hernieuwen van de huwelijksgeloften (vaak na een moeilijke periode in de relatie) op een romantische, en zonzekere locatie is 'in'.

Zowel de locale Spaanse bevolking, als de buitenlandse residenten kiezen steeds vaker voor een alternatieve formule, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen het burgerlijke en het ceremoniële deel.

Tijdens het burgerlijke deel verbindt de ambtenaar van burgerlijke stand het koppel officieel in het huwelijk. De procedure is kort, en meestal erg onpersoonlijk, en vindt om praktische redenen vaak nog steeds in het gemeentehuis plaats. In tegenstelling tot een traditioneel huwelijk zijn er, behalve de getuigen, geen genodigden aanwezig.

Het ceremoniële deel vindt plaats op een romantische locatie, zoals bijvoorbeeld aan of op het strand, waar een prachtige trouwsetting staat opgesteld, waarin alle genodigden begeleidt door de ceremoniemeester plaatsnemen.

Onder begeleiding van (live) muziek doet de bruid, vergezeld door haar vader of een andere familielid of vriend, haar intrede.

De officiant leidt de 30-45 minuten durende ceremonie, die speciaal voor het bruidspaar werd geschreven, en dus ruimte biedt voor lezingen, persoonlijke anekdotes, muziek, zang, ... naast uiteraard de geloften, jawoord, ringen en ondertekenen van het certificaat.

Na de ceremonie vindt meestal een receptie plaats, en een fotoshoot met bruidspaar en genodigden. Vaak wordt hiervoor een verplaatsing gemaakt naar een of meer andere locaties teneinde de fotoreportage zo gevarieerd mogelijk te maken.

Aansluitend worden bruidspaar en gasten uitgenodigd om plaats te nemen voor het diner - meestal eveneens aan of op het strand - waarna de bruidstaart in Spanje traditioneel met het zwaard wordt aangesneden.

Afhankelijk van de wensen van het bruidspaar wordt de avond verder gezet met een dansfeest tot in de vroege uurtjes, of gaat het - in dat geval vaak kleinere gezelschap - nog naar een trendy disco om verder te feesten.

Dat het bruidspaar en/of de genodigden hiervoor - vaak naar het buitenland - moeten reizen wordt alleen maar als een voordeel aanzien, omdat daardoor ook de sociale verplichtingen van wie wel (en wie niet) uitnodigen wegvallen, en het feest in kleinere kring kan plaatsvinden, wat de sfeer en het contact tussen alle genodigden ten goede komt, en het totale budget aanzienlijk beperkt.
Meestal verblijven de genodigden in het door het bruidspaar gekozen hotel, appartement of huurvilla.
Elke genodigde bepaald zelf zijn verblijfsduur, en betaalt de eigen reis en verblijfskosten, wat perfect overeenkomt met de etiquette van een huwelijk in het buitenland.

Voor de huwelijksdag wordt samen met het bruidspaar een draaiboek opgesteld, waarin alle activiteiten in detail vermeld worden, meestal beginnende met kapster en visagiste, waarna de bruid zich gaat voorbereiden voor haar officiële intrede.

In het draaiboek kan een gezamenlijke lunch, boottocht, bezoek aan een tropische tuin, aankomst van de bruid per limousine, oldtimer of privé jacht, enz, voorzien worden, en dergelijke onvergetelijke extraatjes zijn in Spanje helemaal niet zo duur.

Het is natuurlijk duidelijk dat een dergelijke bruiloft, hernieuwing van de geloften of jubileum veel meer planning en voorbereiding dan vereist dan een traditioneel huwelijk.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat we als professionele wedding- en eventplanners in Altea overstelpt worden met vragen over de beste locaties, accommodaties, mogelijkheden, verplichtingen en kosten van een dergelijk droomhuwelijk.

Als professionals beschikken we over de vereiste partners, en zijn we in staat om prijzen en afspraken te maken die voor het individuele bruidspaar onbereikbaar zijn. en tegelijk alle stress van planning en voorbereiding bij het bruidspaar te elimineren.

Een bijkomend voordeel van trouwen in het buitenland is natuurlijk dat het bruidspaar na het huwelijk op de bestemming kan blijven voor de huwelijksreis. Extra reiskosten, en de stress van een vertrek kort na het huwelijk worden zo vermeden.
Het klimaat aan de Costa Blanca is erg aangenaam, en de regio beschikt over een rijke gastronomie en typische plaatsjes, en telt 3 internationale luchthavens die dagelijks aangevlogen worden door verschillende lage kosten maatschappijen, zodat vliegtickets makkelijk en voordelig te verkrijgen zijn.

Kortom een ideale locatie voor een droomhuwelijk, hernieuwing van de geloften of jubileum op het strand.

Echter het is verboden in Spanje om het strand te gebruiken voor privé doeleinden, dus zomaar een trouwsetting opstellen op een strand en trouwen kan niet, en kan een hoge boete tot gevolg hebben.

Costa Blanca Events beschikt echter over locaties waar het wel mogelijk is om te trouwen en te feesten aan of op het strand.

Voor elk wat wils, van grote klasse en luxe, tot ecologisch feesten in een honderden jaren oude gerestaureerde boerderij en wijnmakerij tot romantische strandhuwelijken...aan u de keuze. Daarenboven krijgen we regelmatig specifieke wensen van bruidsparen, en dan gaan we op zoek om ook die droom waar te maken.

Elk huwelijk is verschillend, en ook de wensen en het budget van elk bruidspaar zijn verschillend, maar elk bruidspaar dat zijn huwelijk, jubileum of hernieuwing van de geloften op het strand heeft gevierd is het erover eens, het is onvergetelijk, en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Lees meer


Foto's

 • ">Trouwen in Spanje - Trouwsetting
  Trouwen in Spanje - Trouwsetting "gold" wit met roze
 • Trouwen in Spanje - Trouwen op het strand in Spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen op het strand in Spanje
 • Trouwen in Spanje - De Costa Blanca
  Trouwen in Spanje - De Costa Blanca
 • Trouwen in Spanje - Lesbische huwelijk
  Trouwen in Spanje - Lesbische huwelijk
 • Trouwen in Spanje - Homo huwelijk
  Trouwen in Spanje - Homo huwelijk
 • Trouwen in Spanje - Huwelijkscertificaat
  Trouwen in Spanje - Huwelijkscertificaat
 • Trouwen in Spanje - Typisch Spaanse muzikanten
  Trouwen in Spanje - Typisch Spaanse muzikanten
 • Trouwen in Spanje - Unieke zonsondergang
  Trouwen in Spanje - Unieke zonsondergang
 • Trouwen in Spanje - Trouwen in Spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen in Spanje
 • Trouwen in Spanje - Voorbeeld van een trouwsetting
  Trouwen in Spanje - Voorbeeld van een trouwsetting
 • Trouwen in Spanje - Trouwen op het strand in Spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen op het strand in Spanje
 • Trouwen in Spanje - Dineren op het strand in spanje na het huwelijk
  Trouwen in Spanje - Dineren op het strand in spanje na het huwelijk
 • Trouwen in Spanje - Trouwen in Spanje - huwelijk op het strand
  Trouwen in Spanje - Trouwen in Spanje - huwelijk op het strand
 • Trouwen in Spanje - Geloften op het strand in spanje
  Trouwen in Spanje - Geloften op het strand in spanje
 • Trouwen in Spanje - Trouwen op het strand in Spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen op het strand in Spanje
 • Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje
 • Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje
 • Trouwen in Spanje - Huwelijksceremonie in spanje
  Trouwen in Spanje - Huwelijksceremonie in spanje
 • Trouwen in Spanje - Vintage huwelijk in spanje
  Trouwen in Spanje - Vintage huwelijk in spanje
 • Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje
 • Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje
  Trouwen in Spanje - Trouwen in spanje

Video's

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  € 1495
 • Uurtarief
  € 40
 • Minimaal af te nemen uren
  12
 • Reiskosten
  -

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Calle La Quilla 1
03599 Altea
Valencia, Spanje
Tel: 34965845338
Fax:
KVK-nummer: B54044169Alle trouwbedrijven in Altea »


Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Trouwen in Spanje Waardering 9.8 van maximaal 10 op basis van 6 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker