Wedding and Event

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Wedding and Event

    058 8434644

Uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd

Na de studie Evenementenorganisatie en een opleiding Weddingplanner van de BWPN ben ik in
2007 gestart met Wedding and Event. Het doel is om elk bruidspaar de mooiste dag uit hun leven te geven, zonder enige stress te ervaren. Met de ideeën en wensen van het bruidspaar maakt Wedding and Event een passend concept en gaat opzoek naar de juiste mogelijkheden voor het bruidspaar welke aansluit op de verwachtingen. Naast het vinden van de juiste locatie, catering, decoratie en omvang van de bruiloft levert Wedding and Event ook diensten zoals adviesgesprekken, ceremoniemeesters en evenementen.

Inmiddels heeft Wedding and Event al veel tevreden bruidsparen mogen verassen met hun bruiloft. Zo is er een huwelijk georganiseerd in een manege met 450 gasten, huwelijksfeesten vol muzikaal entertainment, huwelijken in Friesland op verschillende locaties, bruiloften op een landgoed en huwelijken waarbij ik de rol van ceremoniemeester vervulde.

Tevens ben ik in 2011 gestart met Wedding en Event waar ik bruidsbeurzen organiseer op verschillende unieke locaties. Tijdens deze evenementen kan zowel de bruid met vriendinnen, moeders en familie volop inspiratie op doen over onder andere de laatste trends op het gebied van trouwen. Daarnaast kunnen bezoekers zinderende workshops, demonstraties en modeshows beleven.

Inmiddels is Wedding en Event zich volop aan het ontwikkelen. Naast de trouw gerelateerde activiteiten zijn er nieuwe initiatieven ontwikkeld. Zo worden momenteel ook Ladies Events georganiseerd. Alles op het gebied van beauty, wellness, mode en lifestyle voor de moderne vrouw is te vinden op deze evenementen. Het is de gelegenheid om inspiratie op te doen van nieuwste trends en te genieten van alle luxe. Met de Ladies Events wil Wedding en Event de bezoekers verwennen en trakteren, zodat de ladies een onbezorgde dag beleven en met een goed gevoel en gevulde goodiebag naar huis gaan.

Lees meer

Video's

Details

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Haersmastins 30
8925 EJ Leeuwarden
Friesland, Nederland
Tel: 058 8434644
Fax:
KVK-nummer: 01118492Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker