Bij Daan Events
Bij Daan Events

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Bij Daan Events

    0640809815
 Top bedrijf

Zorgeloos genieten van jullie grote dag...

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!!

Wat ontzettend leuk om naar uit te kijken en nu breekt een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag.

Ik ben Daniëlle en ik werk onder andere als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester. Dit zorgt ervoor dat bruidsparen optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen én van de trouwdag zelf.

Veel bruidsparen ervaren het voorbereiden van hun bruiloft als stressvol en de hoeveelheid regelwerk wordt vaak onderschat. Wanneer jullie graag écht willen genieten van de aanstaande bruiloft kan een weddingplanner een uitkomst zijn. Een goede weddingplanner ontzorgt, zodat de voorbereiding van jullie huwelijksdag je vooral voorpret oplevert.

De bruiloft waar jullie over gedroomd hebben

Het inschakelen van een weddingplanner betekent niet dat jullie als bruidspaar geen inspraak hebben. Uiteraard heeft een weddingplanner tal van ideeën, maar het is juist de taak van de weddingplanner om al jullie wensen samen te voegen en de ideale bruiloft voor jullie te organiseren.

Voordeel

Voor elk budget kan er een weddingplanner ingeschakeld worden. Een weddingplanner kan zichzelf (gedeeltelijk) terugverdienen, omdat er aantrekkelijke prijsafspraken met leveranciers kunnen worden gemaakt. Daarnaast ben ik als weddingplanner op de hoogte van alles wat er op het gebied van trouwen wordt aangeboden, inclusief de bijbehorende prijzen. Zo voorkom je als aanstaand bruidspaar dat onnodig teveel wordt betaald.

De grote dag

Als weddingplanner ben ik tijdens jullie bruiloft ook de ceremoniemeester. Dat heeft niet alleen als voordeel dat jullie als bruidspaar nergens aan hoeven te denken, ook kunnen al jullie gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag. Ik zorg ervoor dat alles verloopt zoals gepland en speel snel in op onvoorziene omstandigheden. Uiteraard ben ik ook de gehele dag het aanspreekpunt voor jullie, de gasten en leveranciers.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mochten jullie meer informatie willen hebben over de mogelijkheden of een afspraak willen maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met mij op. Ik help jullie graag!

Met hartelijke groet,

Daniëlle Idema

Lees meer

Details

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 495

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Op afspraak

Grijze Kraai 7
7827 JW Emmen
Drenthe, Nederland
Tel: 0640809815
Fax:
KVK-nummer: 63942712Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Bij Daan Events Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 2 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker