Happinique Wedding en Events

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Happinique Wedding en Events

    06 53 53 62 34

We make your happening unique

Er komt van alles op u af, u wilt dat uw bruiloft bijzonder wordt, maar waar moet u beginnen? Waarschijnlijk klinkt dit bekend in de oren. Veel bruidsparen willen graag hun droomdag zelf regelen maar lang niet altijd wordt er gerealiseerd wat daar allemaal bij komt kijken.

Happinique ondersteunt u als ervaren weddingplanner met de organisatie van thema bruiloften, bruiloften met een klein budget, maar ook bruiloften in het buitenland zijn mogelijk. U geeft aan waar u hulp nodig heeft en samen gaan we op zoek naar de juiste leveranciers. U kunt er ook voor kiezen om onze weddingplanners alleen in te schakelen als ceremoniemeester zodat al uw gasten kunnen genieten van een zorgeloze dag.

Happinique zorgt voor de planning, een overzichtelijk draaiboek en houdt daarbij altijd uw budget in de gaten. Door ons uitgebreide en goede netwerk met leveranciers kunnen we extra kortingen voor u regelen. Persoonlijke aandacht, exclusiviteit en originaliteit staan bij Happinique voorop, waar uw droomdag zich ook af gaat spelen, we staan graag voor u klaar. Wij zorgen dat u een onvergetelijke dag heeft waarin genieten voorop staat.

                                                                          We make your happening unique!

Lees meer

Contact

Burg. Jhr. Q. van Uffordlaan 523
7321 ZW Apeldoorn
Gelderland, Nederland
Tel: 06 53 53 62 34
Fax:
KVK-nummer: 08215290Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker