Amanda Griffioen Weddingplanning

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Amanda Griffioen Weddingplanning

    06-57261635

Voor een zorgeloze bruiloft

Welkom en gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Hoogstwaarschijnlijk zijn jullie hier beland omdat jullie op zoek zijn naar hulp bij de organisatie van jullie bruiloft. Heel begrijpelijk, want er moet heel wat geregeld worden voorafgaand aan de grote dag. Voor deze hulp zijn jullie op het juiste adres!

Op verschillende manieren kan ik jullie (op weg) helpen met de organisatie van jullie bruiloft.
Zo kan ik bijvoorbeeld een deel van jullie bruiloft helpen organiseren of de volledige verzorging ervan op mij nemen. Het kan ook zo zijn dat je het wel graag zelf wilt doen maar niet weet waar je moet beginnen. Een aantal tips en tricks gedeeld krijgen in een weddingconsult kan je dan goed op weg helpen. Uiteraard is het ook prima mogelijk dat je de organisatie van je bruiloft graag zelf wilt doen, maar wel graag een professionele ceremoniemeester voor de dag van bruiloft wilt, om die dag in goede banen te leiden en vrienden en/of familie hier niet mee lastig te vallen en hen

Bij mij is alles mogelijk, alle aangeboden diensten zijn geheel op maat zodat deze precies aansluiten bij jullie wensen. Bovendien zijn de prijzen van mijn weddingplanning en ceremoniemeesterschaps diensten zeer aantrekkelijk en passen deze in vrijwel ieder budget.

Bij alle diensten zal ik contact met jullie opnemen wanneer jullie hebben aangegeven interesse te hebben in mijn diensten. Na een, geheel vrijblijvend, persoonlijk gesprek waarin jullie jullie wensen duidelijk kunnen maken zal ik een offerte opstellen. Na akkoord van de offerte van jullie kunnen we daadwerkelijk van start met de voorbereidingen voor jullie grote dag.

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of een vrijblijvende offerte
 

Lees meer

Details

Contact

De Kleine Haar 5
1399 HL Muiderberg
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06-57261635
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker