Twinkel Events - Weddingplanner Limburg

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Twinkel Events - Weddingplanner Limburg

    +31 (0) 45-5752691

Organisatie en weddingplanning

Jullie trouwdag, een dag uit duizenden. Het aanzoek is geweest. Hiermee wil Twinkel Events jullie hartelijk feliciteren. Nu kan het sprookje verder uitgewerkt worden.

Genieten van de voorpret zonder de daar vaak bijbehorende stress. Steeds meer bruidsparen schakelen Twinkel Events in als weddingplanner, omdat een onvergetelijke bruiloft begint bij een perfecte organisatie.

Jullie ideeën staan centraal, jullie houden zelf de touwtjes in handen en genieten, ook van de voorpret. Twinkel Events neemt zorgen weg en kijkt met een creatieve blik naar de invulling, planning en uitvoering van jullie dag.

Iedere bruiloft is uniek, daarom bespreken we graag met jullie wat Twinkel Events voor jullie kan betekenen. Maak daarom vrijblijvend en kosteloos een afspraak met onze weddingplanner.

Twinkel Events wil duidelijk en open communiceren, ook over de kosten, een niet onbelangrijk aspect. Daarom hanteren wij een vast uurtarief van € 35,- euro incl. BTW. Het is per bruiloft verschillend hoeveel uren eraan besteed worden, maar dit gaat altijd in overleg met jullie!

 

Lees meer

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 35

Contact

Hongerbeekstraat 34
6367 BR Voerendaal
Limburg, Nederland
Tel: +31 (0) 45-5752691
Fax:
KVK-nummer: 14061969Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker