Kerst Save the Date: Kondig jullie huwelijk jubelend aan!

Yess! Je bent ten huwelijk gevraagd en dat wil je aan iedereen laten weten. Alle dierbaren moeten natuurlijk weten dat het nieuwe jaar in teken staat van jullie bruiloft. En omdat de feestdagen eraan komen hebben wij voor jullie de ultieme tip! Je Save the Date kaart combineren met je kerstkaart, de ultieme manier om jullie mooie datum jubelend te verkondigen!

All I want for christmas is…
You to come to our wedding! Er is bijna geen manier die romantischer is dan een Save the Date kerstkaart. De kou komt eraan, en met een mok warme chocolademelk kruipt iedereen lekker tegen elkaar aan. En dan komt er naast deze fijne kerstsfeer ook nog eens jullie warme nieuws: Het enige dat wij verlangen is dat jij gast op onze bruiloft bent. Hoe fijn!

Save the Date kerstkaart, wat is dat precies?
Save the Date is een 2-1, dubbel en dwars, 2-vliegen-in-een-1-klap-kaartje. Je combineert jullie kerstwensen voor dierbaren met de bekendmaking van de datum voor jullie aankomende bruiloft.. Let op: Een Save the Date kaartje is niet de officiële trouwkaart. Het is een vooraankondiging waarin je dierbaren vraagt om de datum alvast te ‘noteren.’

Kerstkusjes
Sneeuwvlokjes (hopen we dan maar in Nederland), belletjes en schitterende lichtjes. Is er eigenlijk iets romantischer dan kerstmis? Hoe leuk is het dan om uit te pakken met een loveshoot van jullie samen? Neem wat leuke kerstartikelen mee naar het bos en maak al knuffelend leuke en misschien wel gekke foto’s in het kerstthema. Maar wees vooral jezelf. dan is het succes gegarandeerd voor een sprankelend kaartje.

Wanneer gaat de Save the Date uitnodiging met de post mee?
Uiteraard stuur je deze uitnodigingen rond de feestdagen, maar wel 6 tot 9 maanden voordat de bruiloft zelf plaatsvindt. De trouwkaarten zelf met alle belangrijke informatie stuur je 6 weken van te voren. Gaaf ook om het design van je Save the Date en trouwkaart door te trekken in je bedankkaartjes!

Zie ook enkele inspirerende voorbeelden van de vele mogelijkheden:

save-the-date-kerst_afbeelding-1_fuif-nl save-the-date-kerst_afbeelding-2_fuif-nl save-the-date-kerst_afbeelding-3_fuif-nl save-the-date-kerst_afbeelding-4_fuif-nl







Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker