Geef een blijvende herinnering aan het bruidspaar

In 2023 werden er in Nederland 68.000 stellen in de echt verbonden en waren er volgens het CBS ook nog eens 23.000 die een geregistreerd partnerschap afsloten. Voor de meeste van die paren was dat natuurlijk een onvergetelijk dag van vreugde. Binnenkort gaat ook jouw familie of een van je vriend(inn)en trouwen en voor hen is dat natuurlijk eveneens de mooiste dag van hun leven, die ze hun leven lang zullen herinneren. En daar hoort natuurlijk ook een cadeau bij met een blijvende herinnering. In dit artikel geven we enkele tips en suggesties voor huwelijkscadeaus met een blijvende herinnering.

Enkele grappige weetjes over trouwen

Voordat we direct doorschakelen naar de zakelijke kant van het huwelijksfeest - de cadeaus - is het wellicht leuk om nog wat leuke weetjes over trouwen te delen. Wist jij bijvoorbeeld waarom we de trouwring aan onze ringvinger dragen? Dat is omdat er een ader door de ringvinger loopt die rechtstreeks naar het hart gaat. En wist je dat Indonesië, en dan vooral Bali samen met een culturele reis naar Mexico of een safari in Zuid-Afrika worden genoemd als meest populaire Honeymoonbestemmingen?

De leukste en origineelste cadeaus om te geven

Nu je deze weetjes over bruiloften en huwelijken op zak hebt is het tijd om ter zake te komen en een leuk cadeau voor het bruidspaar te gaan uitzoeken. Wil je iets kiezen met een blijvende herinnering dan kom je toch al gauw uit op een cadeau met bijvoorbeeld de namen of foto's van het bruidspaar daarin of met een persoonlijke tekst die je hebt toegevoegd. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen denken aan een handgemaakt en gepersonaliseerd bronzen beeldje. Deze kan een mooi plekje in het huis van het getrouwde stel krijgen en zo worden zij regelmatig herinnerd aan de dag van hun leven. Je kunt ook gaan voor gepersonaliseerde gebruiksartikelen. Doordat het stel deze producten in het dagelijks leven vaak zullen gebruiken zullen dus ook blijvend worden herinnerd aan die fantastische dag. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan gegraveerde sleutelhangers, strand- of badlakens met namen en trouwdatum erop of bijvoorbeeld een snijplank met namen en datum erop.

Tip voor op de bruiloft zelf

Heb je dat wel eens meegemaakt, dat je op een bruiloft aanwezig bent en aan tafel zit met vreemden en geen idee hebt wat je met hen kunt bespreken? Voor het bruidspaar zijn dit natuurlijk belangrijke aanwezigen, maar jij hebt ze nog nooit gezien of gesproken. Hier zijn enkele tips hoe je in zo'n geval toch een gesprekje kunt beginnen.

Als je toch niet zelf aanwezig kunt zijn

Stel dat je toch niet zelf op de huwelijksdag aanwezig kunt zijn om het bruidspaar een mooi cadeau te overhandigen en hen al het geluk in de wereld te wensen, dan kun je toch een cadeau met een blijvende herinnering geven. Er zijn allerlei websites waar je prachtige cadeaus kunt bestellen die je bij het bruidspaar kunt laten bezorgen. Zo kan je bij bijvoorbeeld Flesjewijnbezorgd.nl een wijnkistje laten bezorgen die is voorzien van een persoonlijke boodschap. Jouw boodschap en gelukwensen aan het bruidspaar staan op dat wijnkistje en die kan een mooi plekje in het huis van het pasgetrouwde stel krijgen. Op korte termijn genieten ze van de heerlijke wijn die jij zorgvuldig hebt uitgekozen en op lange termijn zien ze steeds weer jouw persoonlijke boodschap. Vind je de wijnfles met gepersonaliseerde wijnkist niet voldoende, dan is het wellicht leuk om dit aan te vullen met wijnglazen met de namen van het bruidspaar erin gegraveerd.
Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker