Signalen dat je ten huwelijk gevraagd gaat worden

Jullie zijn inmiddels alweer heel wat jaren samen. Het huwelijk is meerdere keren ter sprake gekomen maar echt vragen, dat heeft hij nog niet gedaan. Natuurlijk moet dit als een grote verrassing voor je komen, maar stiekem voel je het echt wel aankomen wanneer hij dit gaat doen. Op deze signalen kun je letten wanneer je hoopt dat hij je ten huwelijk gaat vragen. Zo hoef je niet langer in spanning te zitten óf het gaat gebeuren, alleen nog maar wanneer het gaat gebeuren.

1. Hij is afwezig

Wanneer je een verhaal vertelt, is hij afwezig en reageert hij anders dan normaal, wat zenuwachtiger lijkt het wel. Dit komt natuurlijk omdat hij je ten huwelijk wil gaan vragen. Voor ruzie is hij niet bang, want met het aanzoek weet hij toch dat je wel zal smelten.

2. Hij kijkt veel naar je hand

Natuurlijk moet hij wel de juiste ringmaat zien te vinden. Hij kijkt daarom vaak naar je hand of pakt je vingers vast. Natuurlijk komt dit heel romantisch over, maar jij weet wel beter, hij doet dit maar met één doel, namelijk je ringmaat raden.

3. Hij is aan het sparen

Het is je opgevallen dat hij plotseling een stuk meer op het geld let dan normaal. Een verlovingsring kost natuurlijk veel geld, maar een huwelijk kost nog veel meer. Probeer daarom niet geïrriteerd te reageren wanneer je merkt dat hij zuiniger leeft. Hij doet het met een goed doel.

4. Je hebt het gevoel alsof hij een geheim heeft

Je jaloerse kant komt de laatste tijd steeds meer naar boven. Mag je ineens niet meer op zijn laptop inloggen? Heeft hij de code van zijn telefoon veranderd? Vreselijk! Adem in en adem uit, hij moet deze verrassing natuurlijk ook echt geheimhouden.

5. Hij boekt een weekendje weg

Plotseling, zonder te overleggen komt hij met het idee een weekendje weg te gaan. Dit is erg bijzonder, normaal komt het altijd van jouw kant. Dit heeft iets te betekenen. Zou dit dan het moment zijn?

6. Hij praat in de wij-vorm

Normaal had hij het tegenover zijn vrienden en familie altijd over ‘ik’ en ‘zij’ maar nu is het veranderd in ‘wij’. Dit is een heel belangrijk teken, dit doet hij ook om zelf vast aan het idee te wennen.

7. Hij wil mee shoppen

Waar je hem eerst mee moest slepen naar je favoriete winkels biedt hij nu zelfs aan om te gaan shoppen. Dit komt omdat hij plotseling interesse heeft in jouw smaak in bijvoorbeeld juwelen. Het kan ook zo zijn dat hij uit het niets een ring aanwijst en zegt dat hij die mooi vindt. Puur en alleen om jouw reactie uit te lokken. Maak hier gebruik van wanneer je een ring naar jouw zin wil.

8. Hij gaat op één knie zitten

Heel veel duidelijker kan het nu niet worden! De signalen klopten en nu is het zover. Wauw, geniet ervan.







Gerelateerde producten

Bekijk alle sieraden in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker