6 type mensen aanwezig op bijna alle bruiloften

Op je bruiloft komt de ware aard van veel mensen naar boven. Je nodigt je vrienden, familie en collega’s uit. Allemaal leuk en aardig, maar hoe ze nu echt op een groot feest op een bruiloft zijn had zelfs jij niet verwacht. Leuk of minder leuk: deze 6 type mensen zullen waarschijnlijk niet ontbreken op jouw bruiloft.

1. De criticus

Die ene persoon die alles maar dan ook echt alles af zit te kraken. Het eten is koud, er zit te veel alcohol in de champagne en oh my god wat zijn die servetten goedkoop. Werkelijk niets kan je goed doen bij deze persoon. Het enige wat jij hieraan kan doen zijn je schouders ophalen en achteraf hard lachen om alle kritiek.

2. De cabaretier

Dat de beste vriend van je man veel grapjes maakte wist je al langer, dat hij zo erg was, had je niet aan zien komen. Overal waar hij komt grijpt hij zijn kans en maakt hij de meest flauwe grapjes. Vaak ten koste van jou en je partner. Superirritant, maar maak er een wedstrijdje van hoe vaak jij hem dezelfde grap hebt horen vertellen.

3. De hulpdienst

Jouw allerbeste vriendin staat continu achter je met de vraag of alles goed gaat. Kan ze je nog ergens mee helpen? Moet je al een keer plassen? En hoe doe je dat eigenlijk? Moet ze je hier niet even bij helpen? Het is een schat van een meid dat ze je zo goed wil helpen. Soms kan je haar het beste even laten uitrazen. Je zal haar tijdens de bruiloft vaak gerust moeten stellen.

4. De dronken oom

Gratis drank doet wat met mensen. Die oh zo nette oom van je verandert plotseling in een dronken klungel. Hij is wild aan het dansen en zingt oh zo vals mee met Yeah! Van Usher. Ach ja, geef hem eens ongelijk. Nog een biertje?

5. De creep

Niet alleen gratis drank maar ook een bruiloft maakt een hoop los in mensen (een combinatie van deze twee doet het meest). Die ene collega die je uitnodigde ziet zijn toekomst voor zijn ogen verdwijnen en begint met alle vrouwen een praatje. Niks mis mee natuurlijk, alleen het feit dat hij er eerst een halfuur naar kijkt geeft je kriebels.

6. Het hongerige neefje

Hoeveel eten je ook serveert op je bruiloft, voor het hongerige neefje is het nooit genoeg. Als hij de kans kreeg zou het hele buffet in zijn eentje opeten. Alles wat je gasten niet lusten schuiven ze stiekem door naar hem, natuurlijk weet jij van niets.







Gerelateerde producten

Bekijk alle weddinginvitations in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker