Leuke cadeau ideetjes voor aanstaande bruidsparen

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft en wil je niet met legen handen aan komen zetten? Hier lees je hoe je dat het beste aanpakt. Laat je inspireren door onze leuke cadeau idees voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie juist trouwen en zijn jullie op zoek naar leuke presentjes voor op de wenslijst? Lees dan verder om het lijstje aan te vullen! 

Niets is vervelender dan een cadeau geven of ontvangen dat niet in de smaak valt. Buiten dat zijn er een heleboel elementen waar je rekening mee moet houden. Bestaat de kans dat iemand anders met dit idee aan komt zetten? Geef ik een cadeau alleen of juist met een hele vriendengroep of met heel de familie? We staan eerst stil bij het budget voor een cadeau. Het cadeau voor het aanstaande bruidspaar hoeft niet duur te zijn, maar een richtlijn is fijn. We hebben hieronder op een rijtje gezet wat een normale prijs is zodat je op zoek kan naar een geschikte verassing.

Bedrag huwelijkscadeau

Voor een collega of kennis: tussen de 25 en 50 euro.

Voor familie of een vriend(in): tussen de 35 en 75 euro.

Voor naaste familie of een beste vriend(in): tussen de 50 en 100 euro.

Tips

Wanneer je weet in welke prijsklasse je moet zoeken, is het goed om na te gaan wat bij het bruidspaar past. Kijk op de uitnodiging of het bruidspaar een wenslijst heeft gemaakt of juist graag een envelopje met geld ontvangt. Zo weet je zeker dat je niet de mist in gaat met het cadeau. Zijn er geen wensen bekend? Ga dan zelf op zoek naar een leuk cadeau of vraag aan het bruidspaar wat zij graag op de cadeautafel willen. Ga niet voor prutscadeaus waarvan je weet dat het in een hoek zal belanden. 

Online cadeau

Een geschikt cadeau kan je bijvoorbeeld gemakkelijk op internet vinden. Een handige website is bijvoorbeeld cadeautjes.nl waar je de gelegenheid kan selecteren en aan kan geven voor wie het cadeau is. Daarnaast is er ook een optie om het budget aan te geven. Vind je het niet leuk om een product te geven? Dan kan je ook op zoek naar leuke activiteiten zoals een wijnproeverij of geef het aanstaande bruidspaar een  van deze romantische cadeaus.

Geschikt cadeau

Naast de verschillende doe-dingen is het ook leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Wat dacht je van luxe champagneglazen met gravure? Laat de glazen graveren met de namen van het paar en noteer de datum van de bruiloft. Een presentje waar zij jaren op terug zullen kijken en die mooie herinneringen zal oproepen. Ook leuk en persoonlijk is een foto op aluminium. Vooral leuk om als vriendengroep te geven met het bruidspaar op de foto.

Budget cadeau

Ken je het bruidspaar niet goed of wil je niet te veel geld uitgeven? Ook dan zijn er genoeg originele en leuke opties. Ben je creatief? Ga dan zelf aan de slag met een bruiloft-noodgevalkoffer met een verfrissende deodorant, reinigingsdoekjes en make-up voor de bruid. Je cadeau blijft zeker hangen bij de bruid en zal gewaardeerd worden.

Creatief cadeau

Een andere optie is zelf iets laten bedrukken zoals de kussenslopen van het paar. Een leuke foto van het stel of juist een leuke tekst met humor zal goed in de smaak vallen. Ook leuk en zeker origineel is een naambord voor op de voordeur. Dit kan je gemakkelijk zelf maken van hout. Ga aan de slag met verschillende materialen, kleuren en je weet zeker dat dit cadeau ze bij blijft.

 







Gerelateerde producten

Bekijk alle bedankjes-en-cadeaus in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker