Vijf redenen om te trouwen op het strand

Veel mensen krijgen door het strand een gevoel van vakantie, vrijheid en geluk. Wie houdt ni niet van de zeelucht en een heerlijke strand blies. Trouwen op het strand is daarom ook erg populair tijdens de zomermaanden. De mooiste dag van je leven meemaken op het strand, dat klinkt fantastisch toch? Wij hebben in dit artikel 5 redenen om te trouwen op het strand!

Reden 1. Locatie inrichten

Als je kiest voor een gesloten locatie heb je altijd te maken met de inrichting van de locatie. Op het strand kan je de ruimte helemaal naar eigen smaak inrichten. Het strand is zo enorm groot dat je het helemaal naar wens kan decoreren. Wil je een strandbruiloft, maar weet je niet waar je moet beginnen? Blue Lagoon, de leukste strandtent in Scheveningen, heeft een speciaal “trouwen op het strand” arrangement. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Reden 2. Perfect voor in de zomer

Tijdens een hete zomerdag is het niet fijn om in een dichte ruimte te zijn. Geloof ons, er is niets zo fijn als tijdens geweldig weer te trouwen op het strand. Het strand is het perfecte plekje om tijdens warme zomerdagen te verkoelen. De fijne strand blies en het water zorgt voor de nodige verkoeling.

Reden 3. Vakantiegevoel

Als je aankomt op het strand ervaar je vaak al gelijk een vakantiegevoel. Bij een strandbruiloft zal dat niet anders zijn. Het geluid van de golven, het geluid van de meeuwen, het strand tussen je tenen en de geur van de zee. Al deze dingen die bij een strandbruiloft horen zullen jullie als bruidspaar en de gasten een instant vakantiegevoel geven.

Reden 4. Geweldig voor kinderen

Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Dan is het strand natuurlijk helemaal een geweldige locatie. Kinderen vermaken zich altijd op het strand en kunnen al hun energie kwijt zonder dat iemand daar last van heeft.

Reden 5. Heerlijk in de natuur

Met uitzicht op de zee elkaar het jawoord zeggen, proosten bij zonsondergang en een feestje bij een strandclub. Klinkt als een fantastische bruiloft, toch? Een strandbruiloft laat je intens genieten van de mensen en natuur om je heen. Reden 5. Geweldig voor kinderen Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Dan is het strand natuurlijk helemaal een geweldige locatie. Kinderen vermaken zich altijd op het strand en kunnen al hun energie kwijt zonder dat iemand daar last van heeft.











Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker