Dit hebben sterrenbeelden te zeggen over jouw toekomstige huwelijkspartner

Ga je binnenkort trouwen met je partner? Dan breken er spannende tijden aan. Je weet namelijk wel hoe je partner zich gedraagt in een liefdesrelatie, maar weet nog niet hoe het zal zijn als jullie eenmaal getrouwd zijn. Om toch een tipje van de sluier te krijgen kun je een paragnost of helderziende om hulp vragen om aan meer informatie te komen. Ook als je bepaalde voorgevoelens hebt over je huwelijk, kan een paragnost of helderziende deze gevoelens plaatsen in een context en je meer helderheid geven. Ben jij nu ook benieuwd wat er allemaal te wachten staat? Lees dan snel verder, want hieronder lees je wat het sterrenbeeld zegt over je partner!

Ram 21 maart t/m 20 april

De Ram vindt eerlijkheid in een huwelijkspartner erg belangrijk, maar dit wil echter niet zeggen dat een Ram zelf altijd eerlijk is. De Ram is daarnaast vaak erg druk met zichzelf, waardoor huishoudelijke klussen onderaan de prioriteitenlijst eindigen. Daarom is het belangrijk dat je met een Ram altijd duidelijke afspraken maakt. Verder hebben Rammen complimenten en beloningen nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

Stier 21 april t/m 21 mei

De Stier is een extreem zorgzaam persoon. Daarnaast is de Stier dominant en wil daarom de belangrijkste beslissingen zelf nemen. Echter is de Stier geen snelle beslisser, want soms kan het weken of zelfs jaren duren voordat de knoop doorgehakt wordt. Ruziën over geld is een valkuil voor de Stier en de Stier wil altijd een eigen budget hebben waar hij of zij de volledige autonomie over heeft.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

De Tweeling heeft behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Dit kan in een huwelijk soms wel problemen veroorzaken, want dan willen Tweelingen bijvoorbeeld alleen op pad. Tweelingen hebben een partner nodig die sterk in zijn of haar schoenen staat en die onafhankelijkheid ook belangrijk vindt.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

De Kreeft heeft de behoefte aan een veilige haven in een huwelijk. Is dit eenmaal opgebouwd, dan kan de Kreeft zichzelf gelukkig prijzen. De Kreeft heeft daarnaast soms een gat in de hand: hij of zij geeft graag geld uit aan het gezamenlijke huis, maar ook aan andere dingen.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

De Leeuw is loyaal binnen het huwelijk zolang hij of zij aandacht krijgt. Merkt de Leeuw dat er te weinig belangstelling van de huwelijkspartner is? Dan is de Leeuw een stuk minder trouw. Maar wie de Leeuw goed behandelt, krijgt dit dubbel en dik terugbetaald.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

De Maagd is betrouwbaar, maar ook kritisch. Dit kan in een huwelijk soms erg vervelend zijn en zelfs tot ruzie leiden. De Maagd is namelijk erg koppig en geeft niet graag toe, dus soms blijft hij of zij weken stil en ijzig. Verder worden Maagden ook vaak boos als hun huwelijkspartner onnodig met geld strooit. Spreek dus een budget af als je met een Maagd trouwt!

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

De Weegschaal houdt ervan om sociale afspraken zoals feestjes en verjaardagen bij te houden en te regelen. Huishoudelijke taken vindt de Weegschaal daarentegen weer minder interessant. De Weegschaal vindt het daarnaast belangrijk om de partner gelukkig te maken en kan erg teleurgesteld raken als dit niet lukt.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

De Schorpioen is erg loyaal, maar is zich niet altijd bewust van de wensen van hun huwelijkspartner. Schorpioenen kunnen zich soms afstandelijk opstellen en zijn geen open boek. Wel geeft de Schorpioen graag geld uit, dus een privérekening is aan te raden naast een gezamenlijke rekening.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

De Boogschutter is warm en heeft vaak een goed humeur. Ook hebben ze een drukke agenda, dus dan is het soms wel handig om hulp in het huishouden in te schakelen. De Boogschutter vindt een schoon huis namelijk wel belangrijk, maar schoonmaken wat minder.

Steenbok 23 december – 20 januari

De Steenbok is erg trouw, maar tegelijkertijd ook dominant. Ook willen Steenbokken succesvol zijn in alles wat ze doen. De Steenbok kan zijn of haar zin soms te erg doordrammen, dus als partner is het belangrijk om ook voor jezelf op te komen en de eigen grenzen te respecteren.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Ook de Waterman is trouw te noemen. Ook is hij of zij betrokken, maar tegelijkertijd ook veel van huis. De Waterman geniet van leuke feestjes en gezelschap. Daarnaast heeft de Waterman soms moeite zich aan te passen aan het alledaagse leven, omdat hij of zij zich snel verveelt. Als partner is het dus van belang om veel energie te hebben, zodat je de aandacht van een Waterman vast kan blijven houden.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen beschermen graag hun partner, maar dit kan voor de partner soms verstikkend aanvoelen. Daarnaast houden Vissen van dieren, dus maak je hem of haar gelukkig met een huisdier (als kinderen nog niet op de planning staan).
Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker