Zo kies je het perfecte trouwpak

De grote dag vergt al veel voorbereiding en niet iedere man is het gewend om een pak te dragen. Daarom is het voor de grote dag, namelijk het huwelijk, wel zo prettig als je precies weet hoe je te werk moet gaan om het juiste trouwpak te vinden. Zo kun je samen met je partner genieten van deze prachtige dag zonder zorgen! In dit artikel geven we je daarom enkele tips mee.

1. Oriënteren op stoffen en stijlen

Een trouwpak is niet zomaar een pak. De kleuren, prints en stoffen: het mag wel een tikkie specialer op deze dag. Welke stoffen en stijlen goed passen bij jou hangen af van je huidskleur, haarkleur, het seizoen waarin je gaat trouwen en de locatie. Wordt het casual of juist chique met een driedelig pak? Alles kan.

2. Afstemmen op de bruidsjurk of trouwpak van je partner

Afstemmen op de outfit van je partner is hartstikke belangrijk. Je wilt tenslotte dat het een geheel is en jullie er samen onvergetelijk uitzien. Soms is het mogelijk om een staaltje van de stof van de andere outfit mee te krijgen. Dit is ideaal als je een goede match wilt!

3. Maak een afspraak met een professional

Trouwen doe je als het goed is maar één keer in je leven. Daarom is het een hele bijzonder gebeurtenis. Bestel daarom niet zomaar een pak, maar laat je adviseren door professionals die precies weten hoe ze te werk moeten gaan. Dat is de investering dubbel en dwars waard! Onze tip? Ga eens langs bij Rietbergh.com. Hier weten ze alles tot in detail over trouwpakken. Ze trekken alles uit de kast om een gepersonaliseerd advies op basis van jouw wensen, voorkeuren en thema te geven. Niet voor niets worden ze beoordeelt met een 9,9 door klanten.Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker