Jouw trouw herinneringen in beeld

Is het zo ver? Heb je eindelijk ja kunnen zeggen tegen de liefde van je leven? Alvast gefeliciteerd.

Om je trouwdag zelf onvergetelijk te maken is het belangrijk dat je de juiste trouwfotograaf vind om deze dag vast te leggen. Je hebt keuze uit verschillende mensen en organisaties die ieder voor zich hun eigen sterke punten hebben. Om tot de beste keuze te komen hebben we hieronder een aantal belangrijke punten benoemd om rekening mee te houden tijdens je zoektocht.

Locatie

De locatie kan een belangrijk aanknooppunt zijn voor de trouwfotograaf die je uiteindelijk wilt gaan kiezen. Heb je een locatie buiten? Het is fijn als je een fotograaf hebt die weet wat je in de natuur en met weer en wind kunt doen. Heb je een mooie ruimte of kamer binnen jouw trouwlocatie waar je een intieme foto zou willen maken? Het is belangrijk dat je een fotograaf hebt die hier ervaring mee heeft en weet hoe het licht en de ruimte werken. Door op jouw trouwlocatie na te vragen of hun een trouwfotograaf weten die hier eerder heeft geshoot kun je vanuit daar verder werken. Check de site van deze fotograaf, spreek dit je aan? Zo niet, zoek dan verder.

Thema en visie

Heb je een bepaald thema voor je bruiloft of een visie die net wat ongebruikelijk is? Er zullen vast trouwfotografen zijn die dit heel leuk vinden om te shooten. Door op het thema te zoeken krijg je vaak voorbeeldfoto's van de fotograaf die dit heeft gemaakt. Mocht je een fotograaf gevonden hebben, dan is het altijd van belang om uit te leggen of te laten zien wat je verwacht. Zo kunnen ze zich voorbereiden op de dag en zal alles vlekkeloos verlopen.

Wensen

Mocht je specifieke wensen hebben voor de herinneringen die je vastgelegd wilt hebben, dan is het belangrijk dat deze duidelijk of zelfs als een lijstje aan de fotograaf worden geven. Het kan helpen om voor je trouwdag je gehele dagplanning door te lopen met de fotograaf. Op deze manier weet de fotograaf wat, wanneer gebeurt en kan hij zelf een planning maken om de momenten vast te leggen. Je voorkomt zo hectiek op de dag zelf, of dat er een mooi en speciaal moment niet wordt vastgelegd.  Voor inspiratie en voorbeeld foto’s kun je door de Fotozoeker kijken, afbeeldingen die je aanspreken kun je opslaan en vanuit hier ontstaat jouw gepersonaliseerde moodboard voor jouw trouwdag. Vergeet niet om er lol in te hebben, het is een mooi en bijzondere tijd die je doormaakt. Er is geen ruimte voor stress en hectiek!
Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker