Kies de perfecte oorbellen voor je grote dag met deze tips

Waar je rekening mee moet houden

Bij het zoeken naar oorbellen voor je bruiloft, is het het beste om rekening te houden met je trouwjurk, kapsel en persoonlijke voorkeuren. Een goed paar oorbellen kan je look namelijk maken of breken. Als er veel aandacht naar je trouwjurk of kapsel gaat bijvoorbeeld, wil je liever een paar oorbellen kiezen die wat meer ingetogen zijn. Als je je haar opgestoken draagt en je jurk simpel en elegant is, zijn opvallende oorbellen misschien een beter idee.

Oorbellen matchen met je jurk

Als je op zoek bent naar oorbellen die bij je trouwjurk passen, kun je rekening houden met de algehele stijl van je jurk, de halslijn en de look waar je voor gaat. Als je jurk een hoge halslijn heeft, kan je kiezen voor een paar oorbellen die wat langer zijn. Dit zal je hals verlengen en de blik van je gasten (en partner natuurlijk!) omhoog trekken. Als je een jurk hebt met een lage halslijn aan de andere kant, wil je een paar oorbellen kiezen met een korter model. Zo blijft de aandacht gericht op je jurk en niet op je oren.

Het belang van je bruidskapsel

Bij het kiezen van oorbellen die bij je bruidskapsel passen, is het goed om alvast stil te staan of je je haar los, opgestoken of half opgestoken gaat dragen. Als je lang haar hebt en je je haar los gaat dragen, kan je je afvragen hoeveel zin het heeft om grotere oorbellen te dragen. Bij een mooi opgestoken kapsel komen opvallende oorbellen namelijk meer tot zijn recht. Ga je je haar naar één kant dragen? In dat geval kun je ook overwegen slechts één oorbel te dragen aan de kant waar deze wel zichtbaar is.

Oorbellen die je laten stralen

Bij het kiezen van oorbellen voor je trouwdag is het belangrijk om niet alleen rekening te houden met de algehele look van je outfit, maar ook met je eigen persoonlijke voorkeuren en smaak. Ze noemen het natuurlijk niet voor niks je grote dag, dus het is belangrijk om oorbellen te dragen waar je jezelf comfortabel en aantrekkelijk bij voelt. Als je een specifieke stijl of look in gedachten hebt, zorg ervoor dat je oorbellen kiest die dat weerspiegelen; als je niet zeker weet wat je wilt, dan is eenvoudiger altijd beter.

Een perfecte look voor een perfecte dag

Als het gaat om het kiezen van de perfecte oorbellen voor je trouwdag, is het dus belangrijk om rekening te houden met je trouwjurk, kapsel en eigen smaak. Tenslotte zullen er ook altijd vrouwen zijn die niet te veel stil willen staan bij details zoals oorbellen. Als je niet zeker weet wat voor soort oorbellen je nu moet kiezen, is het voor een bruiloft altijd het beste om te gaan voor iets eenvoudigs en elegants dat je look zal aanvullen zonder hem te overschaduwen. Met deze tips in gedachten, heb je binnen no time het perfecte paar oorbellen voor je grote dag gevonden. Veel geluk gewenst!
Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker