Kerstgroeten vanuit de tropen: tips voor unieke kerstkaarten

Heb je het geluk om dit jaar de feestdagen te vieren vanuit de tropen? En wissel je daardoor het koude en wisselvallige Nederland in voor tropische temperaturen, zonovergoten stranden en de mooiste vergezichten? In dat geval is het ook meer dan logisch dat je maar al te graag een keer goed uit wilt pakken voor de kerstkaart. Want een tropische groet, daar zit natuurlijk iedereen in je omgeving op te wachten. Hoe je een prachtige kerstkaart samen kunt stellen vanuit de tropen, lees je hier.

Zoek een foto uit die meteen de blikvanger van de kerstkaart kan worden

Een van de belangrijkste dingen om op te letten, is het uitzoeken van de juiste soort foto. Dit trekt namelijk meteen de aandacht van de gelukkige ontvanger. Maar met een goed uitgekozen foto weet de ontvanger ook meteen dat de kaart afkomstig is van jou. Ga dus goed op zoek naar het perfecte beeld - of dat nu een strand, je accommodatie of een leuke foto van jezelf is. Waar gaat je voorkeur op dit moment het meeste naar uit?

Een zonnige en tropische groet is de kers op de taart

Heb je eenmaal de perfecte foto voor de kaart gevonden? Dan is het ook een goed idee om voor jezelf na te gaan wat voor soort tekst je graag op de kerstkaart terug wilt laten komen. Misschien ga je voor een vrolijke slogan, een persoonlijk stukje tekst of een origineel gedicht. Al met al is er enorm veel mogelijk als het aankomt op het verzinnen van een zonnige en tropische groet. Zo is er dus voor ieder ook altijd wel wat wils.

Een extra persoonlijke touch door de kerstkaart helemaal zelf te ontwerpen

Kun je eigenlijk niet wachten om (misschien wel) de mooiste kaart uit je leven te gaan ontwerpen? Dan is je eigen kerstkaart maken altijd een erg goed idee. Hierdoor kun je namelijk je persoonlijke touch terug laten komen in de kaart en je weet ook nog eens zeker dat je voor de volle 100% tevreden zal zijn met het ontwerp ervan. Goed om te weten: het ontwerpen doe je vandaag de dag erg makkelijk online. Hierdoor kun je met een goed werkende internetverbinding zelfs in de tropen aan de slag gaan. Heb je op dit moment al een bepaald idee hoe je de kaart van je dromen voor je ziet?












Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker