Mooie ringen vragen om een mooi ringkussen

De aanloop naar jullie grote dag begon natuurlijk tijdens het aanzoek; een van jullie twee op de knieën met een mooie ring. Die ring kan dan niet ontbreken en staat eigenlijk een beetje symbool voor het huwelijk, want ook op de bruiloft zelf speelt het sieraad een grote rol. Het ja-woord wordt verzegeld door elkaar de ring om te schuiven. Logisch dus dat er vaak veel tijd gaat naar het zoeken en kiezen van de perfecte trouwring.

Het kussen waar de trouwringen op worden gepresenteerd tijdens de huwelijksceremonie, wordt daarom soms vergeten. Jammer, aangezien het ook een onderdeel is van het moment suprême. Denk hier dus ook aan tijdens de zoektocht naar jullie ringen. Zie het als een lijst om een schilderij, een mooie omlijsting laat het kunstwerk nog beter tot zijn recht komen. Een mooie presentatie van de verzegeling van jullie liefde, de ringen, laat de sieraden nog meer stralen.

Ringkussens zijn er in allerlei kleuren en maten te verkrijgen. Je hebt vast wel eens van gehoord van het zinnetje ‘something old, something new, something borrowed, something blue’. Door te kiezen voor een blauw kussentje, heb je als bruid je ‘something blue’ al binnen!

Veel bruidsparen kiezen ook voor een kussen in de kleuren van hun feest. Zijn de bloemstukken op jullie grote dag overwegend gevuld met rode rozen, pas hier je kussenkleur op aan en ga voor rood. Of laat jullie ringkussen matchen met de kleding van de bruidsmeisjes of de stropdas van de bruidegom. Ook een idee; kies een kleur waar jullie een herinnering aan hebben.

Nog persoonlijker is een kussen met een zelfgekozen tekst zoals jullie namen of initialen. Andere opties om je kussen persoonlijk te maken is een mooie quote of belangrijke data in jullie relatie.  Zie hier een voorbeeld van een gepersonaliseerd ringkussen

In plaats van een kussen, kunnen de ringen ook in een mooi doosje gebracht worden. Zoek eens in de kasten van je ouders of op de zolder grootouders. Het is misschien niet de eerste plek waar je aandenkt, maar laat je verrassen door het moois wat je hier kan vinden.

Kies een voor jullie belangrijk persoon die de ringen op het kussen aan jullie geeft. Of geef deze taak aan één van de jonge bruidsjonkers of meisjes. Ontzettend schattig!

Bekijk hier een ruime collectie aan ringkussentjes.Gerelateerde producten

Bekijk alle ringkussens in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker