De leukste thema’s voor een vrijgezellenfeest

Voor je gaat trouwen heb je natuurlijk nog een supertof vrijgezellenfeest. Ga je dit zelf organiseren of ben jij uitgekozen om dit te organiseren voor de toekomstige bruid? Je kunt het natuurlijk simpel houden door gewoon een feest te geven, maar we weten allemaal dat een themafeest veel leuker is! Om jou alvast wat inspiratie te geven zijn hier een aantal geweldige thema’s waarin jij je vrijgezellenbestaan nog een keer kunt vieren.

Beach thema

Iedereen is dol op de zomer en ook in de winter verlangen we ernaar. Het liefst zouden we wegdromen bij geweldige strandfeesten. Nu kun jij natuurlijk een themafeest geven in het strandthema. Serveer heerlijke cocktails, gooi wat zand neer en relax in strandstoelen of neem een bezoekje aan het strand wanneer het mooi weer is. Het strandthema is voor iedereen geweldig. En dan hebben we het nog niet eens over je outfit gehad…

Wijnproeverij

Heerlijk relaxen met een wijntje is een hobby van vele vrouwen. Waarom zou je dan geen wijnthema doen? Kom verkleed als je favoriete smaak of laat iedereen zich aankleden zoals een vrouw zou doen die van een bepaalde soort wijn houdt (little black dress met vuurrode lippenstift is bijvoorbeeld een goede Merlot en een luchtig zomerjurkje met een bloemenkrans is meer een Hugo). Zo is iedereen lekker gevarieerd en vergeet ook alle wijnen die je kunt proeven niet.

Over the top

Wat is er leuker dan flink uitpakken met de verkleedkleding voor een feestje? Inderdaad, helemaal niets. Daarom kies je voor het over the top thema. Alles is toegestaan, grote pruiken, sexy pakjes en onesies. Wees zo creatief mogelijk en maak een echte knaller van een afspeellijst voor de muziek. Ook wanneer je zo over straat gaat zullen de slappe lach en geweldige foto’s gegarandeerd zijn.

Spa weekend

Hoe lekker is het om even bij te komen van alle bruiloftsstress met je beste vriendinnen? Een weekendje naar de spa kan een perfect thema zijn voor je vrijgezellenfeest. Daarnaast is het ook nog een echte boost voor je huid waardoor je er prachtig uit zal zien op de grote dag. Wanneer je toch wel van een feest houdt kun je ook overdag naar de spa gaan, je daarna mooi op laten maken en dan met je vriendinnen de stad in gaan.

Sporty weekend

Zijn jij een je vriendinnen echte liefhebbers van de gym? Dan is het een goed plan om een sportweekend te houden. Hierdoor kun je even lekker bijkomen bij een yogaklasje en tegelijkertijd werken aan je droomlichaam voor je trouwjurk. De hapjes en drankjes zijn uiteraard gezond en om het extra leuk te maken kun je ’s avonds een dansworkshop volgen. Dat is eens wat anders dan met een flinke kater op je bruiloft verschijnen.

Lekker naar buiten

Wanneer je dol bent op de natuur kun je met je vriendinnen een huisje boeken op het platteland of in het bos. Het weekend zal voelen als een vakantie zoals jullie die vroeger ook hadden. Overdag lekker wandelen, in de avond heerlijk uiteten of in jullie huisje een uitgebreide maaltijd koken met een lekkere wijn erbij. Heerlijk om te relaxen en om je vriendinnen nog beter te leren kennen en hen te bedanken voor alle moeite.

Wanneer je een van deze thema’s gekozen hebt wordt het tijd om in te gaan pakken. Dit is de ultieme paklijst voor je vrijgezellenfeest.







Gerelateerde producten

Bekijk alle vrijgezellenfeest in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker