Dit maakt het plannen van je bruiloft een stuk makkelijker

Het plannen en organiseren van je bruiloft kost heel veel tijd, geld en moeite. Een weddingplanner of ceremoniemeester kan je hierbij helpen. Wil je het liever lekker zelf doen? Op onze website vind je heel veel handige en gratis tools waar je gebruik van kunt maken om het organiseren van je bruiloft een stuk makkelijker te maken.

De kadolijst

Wanneer je onze online kadolijst gebruikt weet je zeker dat je de cadeaus krijgt die je altijd al wil hebben en krijg je ook niets dubbel. Het is heel simpel, jij voert in welke cadeaus je wilt en waar je deze kan vinden. Dit doe je door de link toe te voegen. Je gasten hebben toegang tot deze lijst en zullen dus niet lang na hoeven denken over wat ze jullie moeten geven. Ook kunnen de gasten zien welke cadeaus al gegeven zijn.

De gastenlijst

Dit is jouw online adressenboek. Welke gasten zijn er welkom op jullie bruiloft? Wat zijn de telefoonnummers en wat is het adres? Ook kun je eenvoudig gasten verwijderen of toevoegen op ieder moment dat je maar wil. Met de gastenlijst heb je dus op alle momenten van de dag toegang tot een overzicht van iedereen die op jouw bruiloft mag komen. Handig per familie of vriendengroep geordend.

Plannen

Het plannen van je bruiloft wordt met onze planning tool wel heel makkelijk gemaakt. Het werkt heel simpel, je voegt de datum van de bruiloft toe, de locatie en het budget. De tool berekent hoeveel dagen je nog hebt om alles te regelen en hoeveel geld je nog over hebt in jullie budget. Mocht je dit bijstellen? Geen probleem je kunt alles  eenvoudig bijwerken. Bij iedere taak die je nog moet volbrengen kun je een bedrijf toevoegen zodat je altijd toegang hebt tot de gegevens. Ideaal!

Een eigen website

Ook kun je via TopTrouwen een eigen trouwsite maken. Het hebben van een trouwsite heeft veel voordelen voor jullie als koppel, maar ook voor de gasten. Hierop kun je handige informatie zetten over de trouwdag. De gasten kunnen zo zien waar in de planning jullie zijn en ook wat de dresscode is. Zet op je uitnodiging de link van jullie website zodat de gasten regelmatig kunnen checken hoe het zit met de vorderingen en of er dingen veranderd zijn. Ook kun je hier achteraf foto's op plaatsen.

Jouw favorieten

Wanneer je vaker op TopTrouwen gekeken hebt zal het je opgevallen zijn dat er een heleboel bedrijven opstaan. Ben jij het zat om al die bedrijven apart op te moeten slaan of om de namen op te schrijven? Dan kun je gebruik maken van de favorieten-knop. Met één druk op die knop staat het bedrijf in jouw lijstje met favorieten. Zo kun je zelf nog even kijken welke bedrijven er in jouw lijstje staan. Denk hierbij aan trouwauto’s, kappers, winkels en cateringbedrijven.

Trouwshop

Alles wat je nodig hebt voor je bruiloft vind je voor een mooie prijs in onze trouwshop. Van decoratie tot mooie gadgets, je kan er werkelijk alles vinden dat je nodig hebt voor een top bruiloft. Handig, niet?

Trouwlocaties

Naast het vinden van bedrijven kun ook diverse trouwlocaties vinden. Vul de plaats in waar jij wil gaan trouwen en de mooiste locaties verschijnen op jouw beeldscherm. Deze kun je uiteraard ook in jouw lijstje met favorieten zetten en er nog eens rustig over nadenken of je in een landhuis of toch liever op een boot wil trouwen.

DayDream

Wil jij letterlijk dagdromen bij een hoop schitterende foto’s? Foto’s helpen jou bij het uitzoeken van jouw droombruiloft. Je kunt met DayDream veel trouwinspiratie opdoen. Sla de foto’s die je mooi of interessant vindt op als favoriet. Achteraf kun je bekijken welke ideeën jij hebt van een droombruiloft en wordt je tevens real-time geadviseerd welke bedrijven het beste passen bij jullie bruiloft. Een online moodboard met een geautomatiseerd advies!

Heel veel plezier met het plannen van je bruiloft!







Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lopers in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker