6 redenen om platte schoenen te dragen op je bruiloft

Een paar goede pumps maken menig vrouw heel gelukkig. Op de bruiloft is het voor veel vrouwen dan ook een must om hakken te dragen. Maar waarom eigenlijk? Het is namelijk geen geheim dat platte schoenen veel fijner zitten en ook vaak heel leuk staan. Dit zijn zes redenen waarom jij die pumps uit je hoofd moet zetten en op zoek moet gaan naar mooie flats.

1. Je kunt ze gewoon nog eens aan

Die witte pumps zijn heel mooi, maar wanneer draag je dat nou nog meer? Inderdaad, bijna nooit. Terwijl je die leuke ballerina’s in de zomer weer gewoon uit de kast kunt trekken. Wanneer je een chic feestje hebt maar ook wanneer je boodschappen gaat doen. Je kan ze altijd dragen.

2. Je wordt chagrijnig van pijnlijke voeten

Ook dit heeft iedere vrouw weleens meegemaakt. Hoe sexy die hoge schoenen ook voelen, je komt altijd wel op een punt dat je er he-le-maal klaar mee bent. En dan wordt je pas echt chagrijnig. Dat wil je niet meemaken op je eigen trouwdag, toch?

3. Geen blote voeten foto’s

Veel bruiden schoppen tijdens het trouwfeest de mooie pumps uit waardoor ze op hun blote voeten lopen. Dit is op zich natuurlijk geen ramp, alleen wel een beetje jammer dat je op alle feestfoto’s geen schoenen draagt. Wanneer je voor sandaaltjes gaat heb je dit probleem niet.

4. Je blijft gewoon staan

Op hakken lopen is nou eenmaal wat moeilijker dan op andere schoenen. Super vervelend om te vallen wanner je naar het altaar loopt. Dit wil je natuurlijk niet meemaken, daarom zijn platte schoenen de beste oplossing. Zo blijf je de hele dag en avond met twee benen op de grond staan.

5. Eens wat anders

Aangezien iedereen al hoge hakken draag onder de trouwjurk, zou je juist platte schoenen aan moeten doen. Dit is weer wat anders dan wat iedereen al doet. Al is het maar een heel klein detail, je bent toch uniek door geen hakken te dragen.

6. Het is veel makkelijker om een jurk te vinden

Wanneer je hoge hakken hebt en je gaat shoppen voor je jurk, dan moet je deze schoenen echt meenemen. De hoogte van de hak heeft namelijk grote invloed op hoe de jurk staat. Wanneer je platte schoenen draagt maakt het eigenlijk helemaal niets uit. Het verschil is nauwelijks te zien.

Welke schoenen draag jij op je bruiloft? Wij zijn erg benieuwd. Reageer onder dit artikel!

Dit is de checklist voor het kopen van trouwschoenen.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker