Tips bij het samenstellen van je verlanglijstje

Een bruiloft betekent liefde, een feest maar ook mooie cadeaus. Veel gasten kiezen ervoor om grote en waardevolle cadeaus te geven aan het pasgetrouwde stel. Het is daarom fijn om een verlanglijstje samen te stellen zodat je zeker weet dat je iets krijgt wat je echt wil. Maar hoe doe je dat? Hier zijn een aantal mogelijkheden.

Geld

Geld is het meest gevraagde huwelijkscadeau. Veel gasten vinden dit erg saai om te geven en gaan zelf aan de haal met ideetjes. Om het leuker te maken zou je bijvoorbeeld kunnen vermelden dat het geld bestemd is voor jullie huwelijksreis of voor een nieuw interieur. Dit maakt het voor de gasten ook een stuk leuker om geld te geven. Met de gratis kadolijst van TopTrouwen.nl kun je op een elegante wijze geld vragen aan je gasten

Leuke uitjes

Een ander leuk cadeau is een dagje weg. Bijvoorbeeld kaartjes voor een dagje naar de spa of een high tea. Hierbij heb je samen nog eens fantastische dag of avond en dus ook een mooie herinnering. Dit is ook een heel populair cadeau om te geven dus ook voor de gast is het leuk wanneer je dit op je verlanglijstje hebt staan.

Interieur

Cadeaus voor in je interieur zijn heel leuk om te krijgen. Die ene stoel die je al zolang wil hebben kan dan eindelijk van jou zijn. Je moet hierbij wel heel specifiek zijn, want voor je het weer krijg je iets wat je net niet wil. Dat is zonde van het geld van de gast maar ook van jouw wens. Daarom is het leuk om met de gast een dagje te gaan shoppen en zo jouw favoriete meubelstuk uit te kiezen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn hele handige cadeaus. Het is specifiek, maar toch kun jij lekker je gang gaan met het kopen van de cadeaus. Het krijgen van een bon betekent dus dat je lekker de stad in kan om de bon op te maken. Ook is het voor de gast een fijn cadeau, want eigenlijk kan het niet fout gaan wanneer je een bon voor een bepaalde winkel geeft.

Beauty en mode

Heerlijke luxe badproducten kunnen een fijn cadeau zijn om te krijgen, omdat je dit zelf niet snel zal kopen. Ook kan kleding een mooi cadeau zijn, hierbij geldt ook weer dat je samen met de gast een dagje de stad in kan om een leuk cadeau te shoppen. Ook een mooie make-upset is voor veel vrouwen een droomcadeau. Vergeet dus niet om de gezamenlijke cadeaus soms even aan de kant te zetten.

Eten en drinken

Een lekker pakket met zoutjes en kazen, dat is heel leuk om te krijgen. Nadeel hiervan is dat het eten over de datum kan gaan. Wanneer je dus veel van dit soort pakketten krijgt moet je ineens wel heel erg veel eten. Hetzelfde geldt wanneer je op huwelijksreis gaat. Laat de gasten dit dus onderling afspreken. Een goede fles wijn is ook een heerlijk cadeau, die kun je opentrekken tijdens een speciale avond met je partner.

De kadolijst

Om ervan verzekerd te zijn dat je geen dubbele cadeaus zal krijgen kun je gebruik maken van de superhandige kadolijst op onze website. Hier kun je simpel en snel je verlanglijstje invoeren.












Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker