Originele alternatieven voor een trouwring

Zit je voor je werk de hele dag met je handen in de klei? Of vind je een ring gewoon niet prettig zitten? Geen trouwringen dus, maar wat dan wel? TopTrouwen geeft je enkele originele alternatieven voor de traditionele trouwring.

Een tatoeage

Je sluit een levenslange verbintenis af. In voor en tegenspoed. Daar past dan ook iets permanents bij. Laat jullie trouwringen tatoeëren. Een simpel rondje om je vinger, bijvoorbeeld. Of een tekst die jullie mooi vinden. De trouwdatum kan altijd nog. Dan weet je in ieder geval dat je partner 'm nooit vergeet!
Maar...bezint eer ge begint: een trouwring om je vinger tatoeëren is niet een van de minst pijnlijke plekken!

Een horloge set

Praktisch en iets wat je dagelijks draagt. Twee vliegen in een klap. Een kwalitatief goed horloge kan een leven lang meegaan. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Het is in ieder geval een mooi symbolisch gebaar als je de tijd van het horloge laat lopen vanaf het moment dat jullie getrouwd zijn.

Een trouwband/armband

Als je liever geen ring om je arm hebt, kun je altijd nog kiezen voor een armband. Ga naar een edelsmid en laat hem een ontwerp maken waar jullie beide achter staan.

Ketting

Als je een trouwring aanschaft en de ring niet fijn vinden zitten kun je hem ook aan een ketting hangen. Zo draag je elkaar altijd dicht op het hart.

Of laat een mooie foto op canvas drukken van jullie trouwerij. Geef het doek een prominente plek in jullie woonkamer en jullie worden iedere dag herinnerd aan jullie mooiste dag. Je kunt ook elkaars vingerafdrukken op de canvas maken. Kijk hier als je meer wil lezen over dit idee.

Wil jouw toekomstige man of vrouw géén ring dragen? Bedenk je wel dat het huwelijk ook draait om concessies doen!

Gaan jullie voor een van onze suggesties voor een alternatief trouwring sieraad? Of gaan jullie voor de klassieke trouwringen? Wat het ook wordt: kijk eens rond in onze webshop voor goede edelsmeden bij jou in de buurt.
Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker